reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No zeby trzeba wyleczyc. Ja bylam w tym miesiacu i jeszcze jeden mi zostal. Ide 13.02, to zaraz przed Toba[emoji3]
Ja tam akurat sie nie boje, tylko przetaxa mbie ile kasy na to idzie i na co moglabym wydac[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja tobie na nfz więc nie place :) z ostatnim zębem idę 31 stycznia :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja też mam zapalenie dziasel, ale tak to już jest w ciąży :) tak samo krew w nosie, krew podczas mycia zębów, no i więcej krwi na waciku po pobieraniu krwi do badań :) kiedyś miałam mała kropkę w teraz duuuza plama

f2w39n7303c24ozn.png
A ja sie ostatnio zastanawialam co mi tak leci po pobranio krwi[emoji3] A to ciazowy objaw[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak pracuje, ja na l4, niby tragedii nie ma a ciagle jakies dodatkowe wydatki i wiecznie braki[emoji53]
Jak mieszkalismy z rodzicami tez nie bylo problemu, nawet udawalo sie odkladac w ciazy i przy malym dziecku. Jak kupilismy mieszkanie zrobilo sie gorzej, wiadomo kredyt to duzy koszt. Do tego jeszcze jakies pozyczki, oplaty za przedszkole, dziecko, ktote rosnie w zastraszajacym tempie i wiecznie psujace sie auto. No ciagle cos i tak w kolko. No niestety zycie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No niestety, na swoim zaczyna sie prawdziwe zycie i przy malych zarobkach jest ciezko. Na wszystko wyliczac i odkladac na co mozna a na co nie.

reklama
Do góry