Margana
Fanka BB :)
Przykro mi z powodu Twoich strat. Jest nas tu wiele z takimi doswiadczeniami i bardzo sie wspieramy. Super, ze sie udalo i teraz juz na pewno bedzie dobrze[emoji5]No więc po staram się króciutko o sobie
Mam 31 lat, to moje pierwsze dziecko, najprawdopodobniej noszę pod sercem chłopca
Niestety, nie obyło się bez problemów w trakcie starań: pierwszą ciążę poroniłam w 9 tc, potem przez 6 miesięcy nic, robiliśmy diagnostykę w niemal każdym kierunku. W październiku 2017 zaszłam ponownie w ciążę, ale okazała się biochemiczną.
Udało się szczęśliwie w kolejnym cyklu! No i teraz jestem już w 16 tc
Biorę profilaktycznie zastrzyki Neoparin, witaminy prenatalne Femibion, kwas foliowy metylowany, Essentiale forte (niezbyt dobre parametry wątroby w wynikach) i Duphaston, którego teraz zmniejszam dawkę (1 tabletka co drugi dzień). Jeśli wszystko będzie ok, to za miesiąc odstawię go w ogóle.
Jestem już pod badaniach genetycznych, wyniki bardzo ładne, więc jestem spokojniejsza, choć i tak co chwile w głowie włącza mi się "czerwona lampka" strachu. Ale to chyba normalne, prawda?
To chyba tyle, tak na prawdę na szybko
Gdzie mogę znaleźć kilka słów/informacji o Was?
Aniołek[*]8.08.2017