reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1516867091-95354d44c6a32970-aaaaaa.jpeg

1516867098-2bc43d7932d785b8-aaaaaa.jpeg
1516867102-c707804a49615735-aaaaaa.jpeg

Nie mogłam się powstrzymać wczoraj [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png
Aaa ale cudeńka [emoji173] A ten komple Batmana wymiata [emoji7]

reklama
A czemu nie chcesz piersią?
Taka podjelam decyzje juz przy poprzednim dwutygodniowym karmieniu. Zadnej corki nie karmilam dluzej niz.wlasnie 2 tyg.
Bardzo zle psychicznie sie z tym czulam. Brudna, wiecznie gola. Jak mialam przystawic do piersi to doslownie plakalam. Nie wiem czemu, nie umiem tego wytlumaczyc. Jak przeszlam na butelke to jak reka odjal. Odrazu odzylam, chcialo mi sie do ludzi wyjsc itd. Pewnie wiele osob tego nie zrozumie, ale ja przezywalam horror w glowie. Obie dziewczyny nie chorowaly, nie mialy kompletnie z niczym problemu, wiec wyrzutow sumienia nie mam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Taka podjelam decyzje juz przy poprzednim dwutygodniowym karmieniu. Zadnej corki nie karmilam dluzej niz.wlasnie 2 tyg.
Bardzo zle psychicznie sie z tym czulam. Brudna, wiecznie gola. Jak mialam przystawic do piersi to doslownie plakalam. Nie wiem czemu, nie umiem tego wytlumaczyc. Jak przeszlam na butelke to jak reka odjal. Odrazu odzylam, chcialo mi sie do ludzi wyjsc itd. Pewnie wiele osob tego nie zrozumie, ale ja przezywalam horror w glowie. Obie dziewczyny nie chorowaly, nie mialy kompletnie z niczym problemu, wiec wyrzutow sumienia nie mam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja rozumiem doskonale

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja rozumiem doskonale

16udyx8di9hvrs5t.png
To milo, bo do tej pory tylko garsta osob mi powiedziala ze dobrze robie i w tym doktorka dzieci, mimo wszystko stwierdzila i ocenila co jest wazniejsze:)
Reszta osob, w szczegolnosci tesciowie nie mogli tego przezyc. Ze witaminy, ze zdrowie, ze bliskosc z dzieckiem. Nie jest to poprostu dla mnie i tyle. Przy dzieciach bylam 24 godziny, zdrowe sa wiec kolejne nie moze byc lepsze [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Do góry