olaaa7
Fanka BB :)
Aaa ale cudeńka [emoji173] A ten komple Batmana wymiata [emoji7]
Nie mogłam się powstrzymać wczoraj [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mogłam się powstrzymać wczoraj [emoji4]
Myślę ze ten wózek szybko sie sprzedaNapisałam ogłoszenie o ten mój kolor na fb i mi jedna osoba póki co odpisała właśnie z tym kolorem
Taka podjelam decyzje juz przy poprzednim dwutygodniowym karmieniu. Zadnej corki nie karmilam dluzej niz.wlasnie 2 tyg.A czemu nie chcesz piersią?
Taka podjelam decyzje juz przy poprzednim dwutygodniowym karmieniu. Zadnej corki nie karmilam dluzej niz.wlasnie 2 tyg.
Bardzo zle psychicznie sie z tym czulam. Brudna, wiecznie gola. Jak mialam przystawic do piersi to doslownie plakalam. Nie wiem czemu, nie umiem tego wytlumaczyc. Jak przeszlam na butelke to jak reka odjal. Odrazu odzylam, chcialo mi sie do ludzi wyjsc itd. Pewnie wiele osob tego nie zrozumie, ale ja przezywalam horror w glowie. Obie dziewczyny nie chorowaly, nie mialy kompletnie z niczym problemu, wiec wyrzutow sumienia nie mam.
A jaki chcesz kupić? Na białym stelażu czy grafitowym i ten kolorek co pokazałaś tak? Czy jednak x-lander?Ciul odkladam pieniądze i tak go kupie
To milo, bo do tej pory tylko garsta osob mi powiedziala ze dobrze robie i w tym doktorka dzieci, mimo wszystko stwierdzila i ocenila co jest wazniejszeJa rozumiem doskonale
Raczej ten kkolor co pokazalam i naze bialym stelazu dokladnie taki jak na zdj tej laskiA jaki chcesz kupić? Na białym stelażu czy grafitowym i ten kolorek co pokazałaś tak? Czy jednak x-lander?