reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 śliczny brzuszek i różnica spora :) u mnie chyba takiej różnicy nie ma [emoji14]

Ja dziś cały dzień leżę.... Wstawiłam tylko rosół a mój zrobił ziemniaki i gzik także zostałam tylko zawołana na jedzonko i znów leżę.. Chociaż głowa mniej boli...

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
A ja na obiad nie mam nic [emoji23]
Nawet zachcianek i teraz mysle nad obiadem może leczo zrobię bo w termomixie trwa to 20 min

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie jak to jest z tym magnezem bo wizytę u lekarza mam dopiero za 3 tygodnie i nie wiem czy można go brać bez konsultacji z lekarzem? Jak narazie wzielam tylko 2 razy jak czułam jakby się brzuszek stawial
Ja bralam przed ciaza. Jak zaszlam to pytalam sie lekarza czy moge kontynuowac i powiedzial, ze tak. Ale mysle, ze wszystko lepiej skonsultowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Oj widzisz, pilam ja wczesniej i zapomnialam, ze mam. Dzieki za przypomnienie[emoji3]
Ja to w ogole straszny nerwus jestem i ciagle sie wszystkim przejmuje. A teraz to juz podwojnie i z kazdego powodu plakac mi sie chce. Czuje sie chwilami jak dziecko, ktoremu sie wszystko nagle zwalilo na glowe. A generalnie nic takiego sie nie dzieje, normalne sprawy zycia codziennego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To na pewno też wina hormonów... no ale tak naprawdę TO MY głównie będziemy miały dziecko "na głowie"- a już teraz w brzuchu i myślę że poza szczęściem, że jesteśmy w ciąży każda z nas też się momentami stresuje... więc nie jesteś sama! :)

Oooo leczo ❤❤ to wiem co jutro kupic :) pychootka. Jade do Ciebie !:)

Ty to ewidentnie chcesz się ruszyć z domu!! :D :D :D

Czyli wyjaśnione lepiej nie oglądać

JEŚLI komuś się chce tego wysłuchać i przesiać przez zdrowy rozsądek, to owszem, można zacząć się zastanawiać nad niektórymi kwestiami- np sensem robienia zabiegu Credego. Ja muszę to obgadać z lekarzem... ALE jeśli koleś mówi że kobieta która nie może karmić MUSI wynająć mamkę, albo że za pomocą szczepionek wielki brat chce manipulować światem- i kwestionując wszystko co amerykańskie, a jednocześnie na dowód podaje jakieś amerykańskie filmy S-F to sorry.... no nie przekona mnie, nawet jeśli ma trochę racji w niektórych kwestiach.

Do góry