reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też w Warszawie. Za genetyczne płacę 200zł, za zwykłą wizytę badanie +usg 150 zł. U mnie wizyty trwają 30 min, gin bardzo dokładnie wszystko bada, a na genetycznym siedziałam 45 min :)
Moja szwagierka za usg genetyczne w Warszawie płaciła 400zl. Tylko ona zapatrzona w swojego lekarza i poszła tam, gdzie on jej kazał.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
U mnie polowkowe 250 zl i 150 zl nagranie badania z filmem 3d. Chyba sie zdecydujemy tez na film, bedzie pamiatka :)

A gdzie mieszkasz ? Im wieksze miasto tym cena wyzsza chyba tak ? W kielcach w jednym gabinecie 250 badanie w 3d a w drufim 70 samo badanie. Ale to za 70 zl moze byc chyba takie do d.. Raczej cos mi sie wydaje ?

Cześć dziewczyny:) ja po pracy. Dawno nie wymiotowalam az do dzis:( myslalam ze przeszlo mi a tu od nowa, chyba ze to tylko tak cos mi siadlo:/ fajnie ze udaly sie Wam wizytu a dopiero w polowie lutego a juz doczekac sie nie moge

Cześć dziewczyny:) ja po pracy. Dawno nie wymiotowalam az do dzis:( myslalam ze przeszlo mi a tu od nowa, chyba ze to tylko tak cos mi siadlo:/ fajnie ze udaly sie Wam wizytu a dopiero w polowie lutego a juz doczekac sie nie moge

Ale juz chyba bedziesz miala polowkowe ?:) ja tez, 13ego i tez ciezko sie czeka.. :(

reklama
Do góry