Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No wlasnie ja tez od 24tc i dlatego yeraz mnie zdziwilo.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja to sie staram nie stresowac ) jest jak jest
Nie chce krwi tylko [emoji85]w pt usg i potem zas za 4 tyg polowkowe uffff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie ja tez od 24tc i dlatego yeraz mnie zdziwilo.
Aniołek[*]8.08.2017
8 kilo juz przytylas w tej ciazy?Ja 8 kg hihihu
A ja sie stresuje, bo w pierwszej ciazy mialam problemy i tylko dzieki sxybkiemu dzialaniu donosilam bezpiecznie corke.Ja to sie staram nie stresowac ) jest jak jest
Nie chce krwi tylko [emoji85]w pt usg i potem zas za 4 tyg polowkowe uffff
To nasi synusiowie chyba nie źle tam rozrabiaja albo im za mało miejsca
8 kilo juz przytylas w tej ciazy?
Aniołek[*]8.08.2017
Myslalam, ze tylko ja tyle, bo wszystkie pisza 2-3 kg[emoji6] Tylko, ze u Ciebie to akurat widac, ze idzie w brzuszek. A u mnie wszedzie indziej[emoji53]No ale to co
A ja sie stresuje, bo w pierwszej ciazy mialam problemy i tylko dzieki sxybkiemu dzialaniu donosilam bezpiecznie corke.
Aniołek[*]8.08.2017
Myslalam, ze tylko ja tyle, bo wszystkie pisza 2-3 kg[emoji6] Tylko, ze u Ciebie to akurat widac, ze idzie w brzuszek. A u mnie wszedzie indziej[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
To twardnienie brzucha to byly u mbie przedwczesne skurcze. Mloda ustawila sie juz do porodu i lezala glowka na pessarze. Gdyby nie pessar zalozony w 18tc(bo szyjka sie bardzo skracala) to bym urodzila w tym 24tc. Dostalam fenoterol i lezenie.Przez twardnienie brzucha szybkie dzialanie??
Ja 1 ciazy tez jaja bo lozysko przodujace I cc 35 tc ale teraz urodze sn w 39 tc ok ? Musze bo sadze ze
To ostatnia ciaza...
W pierwszej ciąży miałam podane w 35 tyg, teraz pewnie lekarz poda wcześniej se względu na historię w pierwszej ciążyPo co sterydy?
Po 25 tc daja w tylek ns pluca maluszka jrsli ciaza zagrozona I krwawisz