reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cos ty kazda ciaza chyba inna
Teardnienie brzucha mialam grubo po 26 tc a teraz tak szybko ....
No wlasnie ja tez od 24tc i dlatego yeraz mnie zdziwilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Powiedz mi czy ten magne b6 max też można w ciąży? Bo właśnie zabieram się do kupienia magne b6 a jedna apteka którą wysyła za granice ma w ofercie tylko ten Max właśnie i się zastanawiałam czy to jakiś taki mega mocny i czy można brać w ciąży

Paracetamol 500mg za 3€ tabsy tez pomaga ale biore tylko jak b boli
Potem biore jakies z dm za 4€ schwanger cos( moj niemiecki[emoji23][emoji23]) i daje rade a ty masz duze czeste bole ? Moze zapytaj jutro ginko o 11:00

Ja mam połówkowe 22 lutego a kolejna wizyta u mojego lekarza początek marca .. dla niego ciąża książkowa nie ma potrzeby szybciej chyba ze bedzoe się coś dziać a teraz najlepsze wg wagi elektrycznej u mojego lekarza przytyłam 1 kg a u siebie w domu 2,5 kg [emoji23] nie wiem która mam się teraz sugerowax

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja 8 kg hihihu

reklama
Ja włosy farbuje normalnie bylam 4 lata blondynka a miesiąc temu mi walnęło żeby ciemne zribic chyba hormony mi uderzyły wiec będę w lutym wracać do blondu

Waga oczywiście ta lepsza się sugeruje [emoji23]

Ten moj lekarz powiedzial ze w tym tyg co jesteśmy to jest etap kiedy macica idzie w górę wiązadła się rozciągają może iść bol z pleców na brzuch na nogi i to bedzie trwać do 17-18 tydz mnie bardzo bolało naprawdę przeleżałam cały weekend innych może mniej ale widzę ze każdej cis ciągnie wiec to normalne mi kazał brać Apap bo jest przeciwbólowy niż nospe która jest rozkurczowa

Marika twój syn ma konkretny sprzęt [emoji4]

A ja kochane się pochwale jutro mam ur 30-stke wiec ta dzisiejsza wizyta to dla mnie najlepszy prezent

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego ;) za wcześnie ale jutro zapomnę :) powinny wyskakiwać nam tu takie przypomnienia "xxx obchodzi dziś urodziny :-D"

Do góry