reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Chyba teraz jest jakiś intensywniejszy rozrost macicy skoro każda z nas coś czuje. Mnie też właśnie ciągnie w podbrzuszu, nie jest to ból ale dyskomfort dość spory. Też czekam na wizytę w czwartek bo każdy nowy objaw jest dla mnie powodem do stresu...
Trzymam kciuki za jutro [emoji8] na którą masz?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No wlasnie chyba zaczynaja dzidzie intensywniej rosnac[emoji5] Mam nadzieje, ze to to. Martwie sie, bo poprzednio wlasnie na tym etapie szyjka zaczela mi sie mocno skracac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja włosy farbuje normalnie bylam 4 lata blondynka a miesiąc temu mi walnęło żeby ciemne zribic chyba hormony mi uderzyły wiec będę w lutym wracać do blondu

Waga oczywiście ta lepsza się sugeruje [emoji23]

Ten moj lekarz powiedzial ze w tym tyg co jesteśmy to jest etap kiedy macica idzie w górę wiązadła się rozciągają może iść bol z pleców na brzuch na nogi i to bedzie trwać do 17-18 tydz mnie bardzo bolało naprawdę przeleżałam cały weekend innych może mniej ale widzę ze każdej cis ciągnie wiec to normalne mi kazał brać Apap bo jest przeciwbólowy niż nospe która jest rozkurczowa

Marika twój syn ma konkretny sprzęt [emoji4]

A ja kochane się pochwale jutro mam ur 30-stke wiec ta dzisiejsza wizyta to dla mnie najlepszy prezent

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Karla88 w takim razie sto lat[emoji173][emoji182]i nudnej ciąży. Hmm...To ja znowu zawsze ciemne nosiłam, a teraz mnie kusi, żeby pobawić się w jasne włosy. [emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Do góry