reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mam takie żółtawe upławy czasem ale wszystkie wymazy i ph w normie. Głupieje już od tego bo szczególnie jak zejdę po schodach (mieszkam na 3 piętrze) to zaraz mam na wkladce śluz zabarwiony na żółto. I oczywiście myślę i się nakręcam niepotrzebnie. Ginekolog badał Ci PH? Jakie miałaś?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U mnie tak samo... Tylko jak więcej pochodzę, posprzątam itp i od razu wkładka mokra... Moja gin cały czas to kontroluje itp. ale nic tam nie znalazła. Mówi że taki mój urok, że niektore kobiety w ciaży tak mają i to wcale nie oznacza nic złego. Ja jej ufam, ale jak widzę zółtą wkłądkę to zaraz zaczynam sie dopatrywać czy to czasem nie jest ciemniejsze niz ostatnio, czy nie robi się brązowe itp. Nic nie swędzi, nic nie piecze

reklama
Ja też mam takie żółtawe upławy czasem ale wszystkie wymazy i ph w normie. Głupieje już od tego bo szczególnie jak zejdę po schodach (mieszkam na 3 piętrze) to zaraz mam na wkladce śluz zabarwiony na żółto. I oczywiście myślę i się nakręcam niepotrzebnie. Ginekolog badał Ci PH? Jakie miałaś?

oar8qqmza8t91ycr.png

Też mam czasami żółtawe upławy.

Dziewczyny a ja zmieniłam wizytę z jutra na dziś ponieważ znów w nocy bolał mnie brzuch i dziś z rana a nospa nie pomaga nie wiem co to może być ale trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i okazało się ze tylko rozciąganie od srodka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na pewno to to [emoji4] trzymam kciuki [emoji8]

oar8qqmza8t91ycr.png

reklama
A co znaczy normalnego? :D
Też jestem zakochana w tych kropkach [emoji173]
takiego "ładnego", z gondolą, spacerówką itd ;)

Fotelik z opcją nosidełka "na szybko" (np wizyta u lekarza, itd), a poza tym sportowy - przyczepka rowerowa, jogger i spacerówka w jednym ;)

Na 99% ten ze zdjęć
(dla niemowląt dodatkowo zakładany hamaczek, dobra amortyzacja, koła 20", przednie biegowe 16, z tyłu duży wygodny bagażnik, obciążenie do 35/50kg, w zależności czy jako wózek czy przyczepka, może być wersja na 1 bądź 2 dzieci)
8a050b25874e7e8425f6b16e340384a2.jpg
ed64dd1dd71e17c5db82bb7c7dbfa59c.jpg
7becef466e1be58d41754ecd6b831ae7.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

20d558bbf46bd62d7a5f5cc56664547e.jpg

Do góry