reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak wygląda na żywo (zdjęcie dziewczyny z grupy na fb :) ) Jestem zakochana w tych groszkach [emoji173] Rozważam jeszcze biały stelaż i dno gondoli ale jakoś bardziej mi się chyba podoba cały szary.

Zobacz załącznik 836316
Zobacz załącznik 836317
Zobacz załącznik 836318
Piękne te kropki :D
Jeszcze trochę, to zacznę żałować, że nie kupuję "normalnego" wózka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli :D) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili
Ja az tak nie, ale preferuje teraz takie bardziej intensywne smaki i bardziej ostre. Przed ciaza nie lubilam ostrego w ogole. Czyli cos w tym jest[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Piękne te kropki :D
Jeszcze trochę, to zacznę żałować, że nie kupuję "normalnego" wózka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A co znaczy normalnego? :D
Też jestem zakochana w tych kropkach [emoji173]

Sliczny[emoji3] Ja bym wybrala szary[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na 99% kupimy szary, chociaż byłam się, że będzie ciemny i bury ale na żywo prezentuje się ślicznie :)

Też mam ten macmiror, tyle że ja po prostu mam upławy i coś nie tak z ph. na szczęście bez żadnego pieczenia itp
Ja też mam takie żółtawe upławy czasem ale wszystkie wymazy i ph w normie. Głupieje już od tego bo szczególnie jak zejdę po schodach (mieszkam na 3 piętrze) to zaraz mam na wkladce śluz zabarwiony na żółto. I oczywiście myślę i się nakręcam niepotrzebnie. Ginekolog badał Ci PH? Jakie miałaś?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Proszę dziewczyny pomóżcie bo nie wiem czy dzwonić i się przepisywać na tydzień wcześniej.. ja już nie myślę i chyba się pogubiłam jak to jest z tymi tygodniami.. ostatnią miesiączkę miałam 30. września. na badania połówkowe mam się zgłosić od 20-22 tyg. wizytę mam 26 lutego. to będzie w czasie? bo nie wiem czy to 22 czy i w tym 22 tygodniu mogę iść. głupie pytanie a mam zagadkę..
Z moich obliczeń będe w 22tc i dwa dni.. czy mogę wtedy pójść ?
Wiesz co sama nie wiem. Dla pewnosci przepisalabym sie o tydzien wczesniej. A nie masz mozliwosci zapytac lekarza?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli :D) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili
Ja przed ciążą strasznie lubiłam ostre rzeczy a w ciąży całkiem mnie odrzuciło i nie wraca [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No ja moim też jeszcze anrybiotyku nie podawałam i starszy też zawsze tak wysoko goraczkował tylko nie trzymało go to tyle czasu

Taką wysoką temp miał 7 dni. Na szczęście wczoraj wieczorem spadła i już nie rośnie, a od dzisiaj mamy wysypkę, wiec po konsultacji tel lekarz obstawia trzydniówkę (podobno w skrajnych przypadkach tak wysoka temp przy trzydniówce może się utrzymywać nawet 10 dni). Wieczorem idziemy na wizytę, żeby go obejrzał i zobaczymy co wtedy powie.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
A czyli taka przedluzona trzydniowka. To cale szczescie, ze nic powazniejszego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Albo nawet trafiony, ale zdublowany ;)

Moim zdaniem pomysł z wątkiem super :D

Tak mi się skojarzyło - ciocia kiedyś powiedziała, że musi pościel kupić, bo stara się sprała, no i podsunęła to jako pomysł na prezent na 25 rocznicę ślubu.. Dostali o ile pamiętam 17 kompletów ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha[emoji23] Kazdy temat podlapal. Starczy im do konca zycia[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry