reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie przez ten kaszel dostałam antybiotyk żeby nie skurczać macicy niepotrzebnie... ja piję Stodal bo syrop z cebuli cudów nie zadziałał i odpukać kaszlu już prawie nie ma [emoji4] nie czekaj i Ty za długo z tym przeziębieniem [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dobrze, ze juz lepiej u Ciebie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja zero Pruszczy ( obym nie napisała i zaraz mi coś wyskoczy) i faktycznie paznokcie twarde o rosną szybko, a przez 2,5 roku miałam non stop żel teraz niedawno zrezygnowałam
No właśnie ja w pierwszej ciąży to wyglądałam jak 13 latka w najgorszym okresie dojrzewania tyle pryszczy miałam na twarzy, ta ciąża o dziwo jest łaskawa i oby tak zostało już do końca :D

Hej dziewczyny! Trochę mnie tu nie bylo. Od kiedy zaczelam remont mieszkania nie mam na nic czasu. Od wczorajszego wieczora mam dziwne klucia w lewym dole brzucha. Raz silne a raz słabe i niee wiem czy panikowac i jechac do szpitala czy to normalka. Pierwszy raz czuje taki bol wiec nie wiem co robic. Dzwoniłam do lekarza ale nie odbiera. [emoji25][emoji25]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Trochę mnie tu nie bylo. Od kiedy zaczelam remont mieszkania nie mam na nic czasu. Od wczorajszego wieczora mam dziwne klucia w lewym dole brzucha. Raz silne a raz słabe i niee wiem czy panikowac i jechac do szpitala czy to normalka. Pierwszy raz czuje taki bol wiec nie wiem co robic. Dzwoniłam do lekarza ale nie odbiera. [emoji25][emoji25]

Ja bym sprawdziła, będziesz spokojniejsza

Mam takie same kłucia. To wiazadla które się naciagaja. Macica rośnie i ciągnie wszystko. Pojawia się to bardzo często podczas długiego chodzenia, stania, śniadania czy przywracania z boku na bok w pozycji leżącej. Konsultowalam to z lekarzem. Powiedział że jeśli mnie to bardzo mocno boli to mam łyknac nospe.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam takie same kłucia. To wiazadla które się naciagaja. Macica rośnie i ciągnie wszystko. Pojawia się to bardzo często podczas długiego chodzenia, stania, śniadania czy przywracania z boku na bok w pozycji leżącej. Konsultowalam to z lekarzem. Powiedział że jeśli mnie to bardzo mocno boli to mam łyknac nospe.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie tez to wyczytalam w googlach. Wzielam nospe ale dalej kluje moze ciut mniej. Poczekam jak nie przejdzie to szpital dla pewnosci

@JustMe55.. No jak kogoś nie stać na wydanie od razu 2500zl to niestety ale zostaje tylko amnio.. Jest ryzykowna ale niw każdy ma wybór... Mi moja ginekolog proponowała, ale uznałam że skoro na usg jest wszystko ok to nie widzę potrzeby przechodzić przez to po raz kolejny... Owszem miałabym pewność, tak jej nie mam. ale mam nadzieję że dwa razy nie dostanę w "darze" od losu choroby dziecka...

p19u3e3kljjxdsci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Marika, myślę że swoje już przeszłaś i teraz będzie już tylko lepiej..! Co do amniopunkcji to gdyby to był jedyny sposób, a inne badania by mi wyszły ok, na pewno bym nie robiła. Chociaż moja mama, ponad 20 lat temu, zaszła w ciążę z moją siostrą właśnie mając 36 lat i robiła amniopunkcję, żeby mić pewność...

Jeśli chodzi o projektowanie mieszkania to jest coś co kocham! Jak projektowaliśmy nasze wnętrze to robiłam to z ogromną przyjemnością, potem chodziłam po sklepach i szukałam mebli, płytek, paneli itp. A teraz zaczynamy projekt pokoiku dzieciecego i też już sie cieszę :) Jak posprzątam i będzie dobre światło to wstawie zdjęcia mojego mieszkania na grupę zamkniętą :)
Męczyło mnie gardło i katar. Kupiłam w aptece tabletki do ssania i sól z jakimiś olejkami do nosa. I jest ulga :) Kupiłam te rzeczy z serii *spam* czyli dla kobiet w ciaży :)

Wrzucaj, wrzucaj, daj pooglądać :)

Ten najfajniejszy etap ;)
Ja oglądałam wszystkie odcinki Dorota was urządzi, Polowanie na kuchnię, Polowanie na mieszkanie, Domowe rewolucje, i wszystkie inne tym podobne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też mega lubię jej programy! Ma fajne pomysły i urządza tak że jest dużo przestrzeni i światła, lubię :)

Mi się wszystko w urodzie pogorszyło od kiedy jestem w ciaży :D Nawet nie lubię tego że cycki mi urosły bo i przed ciażą miałam duże a teraz? Nie długo będę mogła ich używać jako stoł czy coś :D

Hahahahahah :D mam identycznie! Piersi mogłyby tak nie rosnąć :dry: cera też średnia, jak już pisałam- w każdym razie kolejny dowód na to że przy chłopcu też może się pogorszyć ;)

Marika, myślę że swoje już przeszłaś i teraz będzie już tylko lepiej..! Co do amniopunkcji to gdyby to był jedyny sposób, a inne badania by mi wyszły ok, na pewno bym nie robiła. Chociaż moja mama, ponad 20 lat temu, zaszła w ciążę z moją siostrą właśnie mając 36 lat i robiła amniopunkcję, żeby mić pewność...

Wrzucaj, wrzucaj, daj pooglądać :)

Ja też mega lubię jej programy! Ma fajne pomysły i urządza tak że jest dużo przestrzeni i światła, lubię :)

Hahahahahah :D mam identycznie! Piersi mogłyby tak nie rosnąć :dry: cera też średnia, jak już pisałam- w każdym razie kolejny dowód na to że przy chłopcu też może się pogorszyć ;)
No moja cera przy synku była paskudna. Teraz mi się poprawiła zobaczymy ☺️

reklama
Do góry