reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A u mnie gorzej [emoji20] Z tego kataru rozwinal sie okropny kaszel. Nie wiem co z tego wyjdzie[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie przez ten kaszel dostałam antybiotyk żeby nie skurczać macicy niepotrzebnie... ja piję Stodal bo syrop z cebuli cudów nie zadziałał i odpukać kaszlu już prawie nie ma [emoji4] nie czekaj i Ty za długo z tym przeziębieniem [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hejo! Co do różnicy wieku to między mną a moim najmłodszym bratem jest 6 lat róznicy. Jak był mały to mnie pilnował, jeszcze ledwo chodził to jak przychodził do mnie jakiś kolega się pobawić na podwórku to on już wybiegał z domu i chciał gryźć :D Ja go malowałam i ubierałam jak laleczke :D W tym roku kończy 20 lat a ja nadal traktuje go jak dziecko mimo że ma prawie 2 metry wzrosty i dźwiga po 100 na klate :D Ale ja też musiałam bardzo szybko dorosnąć i jak miałam 10-12 lat to potrafiłam całe rodzeństwo (było nas 4) wyprawic rano do skzoły lacznie ze zrobieniem sniadania itp.
Jeśli chodzi o projektowanie mieszkania to jest coś co kocham! Jak projektowaliśmy nasze wnętrze to robiłam to z ogromną przyjemnością, potem chodziłam po sklepach i szukałam mebli, płytek, paneli itp. A teraz zaczynamy projekt pokoiku dzieciecego i też już sie cieszę :) Jak posprzątam i będzie dobre światło to wstawie zdjęcia mojego mieszkania na grupę zamkniętą :)
Męczyło mnie gardło i katar. Kupiłam w aptece tabletki do ssania i sól z jakimiś olejkami do nosa. I jest ulga :) Kupiłam te rzeczy z serii *spam* czyli dla kobiet w ciaży :)

Powiem Ci, że ja przy każdym panikuję tak samo[emoji5]️ ale ten kawał jest świetny [emoji5]️ już nie mogę się doczekać, nie mamy dużego bo 3 pokoje 50m ale przedtem mieliśmy 2 42 m niecałe więc widać różnicę [emoji5]️
Haha, a ja przy pierwszym az tak nie panikowalam[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No i nadrobiłam, godzina czytania ale się udało :)
Gratuluję udanych wizyt i synków, no chyba że jest jakaś córeczka i nie zauważyłam, to wtedy też gratuluję :)
Ja to pobiłam rekord dzisiaj, jak wczoraj padłam w łóżku o 22 tak się obudziłam o 5 na siku a później o 10 już wstałam, spałam 12 h :D chyba musiałam odespać wcześniejszą zarwaną nockę :D
A dziewczyny poprawiło Wam się coś w urodzie w ciąży? Bo mi jedyne co to paznokcie rosną jak głupie i są twarde jak kamień. Maluję zwykłym lakierem i się trzyma więc pod tym względem super :D

Gratuluję udanych wizyt i synków, no chyba że jest jakaś córeczka i nie zauważyłam, to wtedy też gratuluję :)
Ja to pobiłam rekord dzisiaj, jak wczoraj padłam w łóżku o 22 tak się obudziłam o 5 na siku a później o 10 już wstałam, spałam 12 h :D chyba musiałam odespać wcześniejszą zarwaną nockę :D
A dziewczyny poprawiło Wam się coś w urodzie w ciąży? Bo mi jedyne co to paznokcie rosną jak głupie i są twarde jak kamień. Maluję zwykłym lakierem i się trzyma więc pod tym względem super :D
Mi się wszystko w urodzie pogorszyło od kiedy jestem w ciaży :D Nawet nie lubię tego że cycki mi urosły bo i przed ciażą miałam duże a teraz? Nie długo będę mogła ich używać jako stoł czy coś :D

Haha, a ja przy pierwszym az tak nie panikowalam[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi to się nawet wydaje, że przy 2 więcej panikowalam że względu na to, że byłam bardziej świadoma ☺️ a przy 1 sporo rzeczy się jeszcze nie wiedziało, wszystko było nowe, z niektórych rzeczy człowiek sobie nie zdawał sprawy.

reklama
Ja zero Pruszczy ( obym nie napisała i zaraz mi coś wyskoczy) i faktycznie paznokcie twarde o rosną szybko, a przez 2,5 roku miałam non stop żel teraz niedawno zrezygnowałam

Do góry