reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My juz kupilismy lozeczko, zeby juz sie przelamac z tymi zakupami i nabrac jeszcze wiecej nadzieji, ze bedzie dobrze :)

Na tym etapie podaje się progesteron dopochwowo, czasem zakłada pessar lub szew. Coś tam da się zrobić, szyjka nie skraca się zc dnia na dzień do 0:)

Mi sie skrocila w pierwszej ciazy w ciagu dwoch tygodni, pomiedzy wizytami :/ z 4 cm bylo 1,5 cm i rozwarcie 0,8 cm. To bylo miedzy 19-21 tygodniem ciazy. A i skrocila sie bezobjawowo, bez bolu, bez krawienia :/

reklama
jeju ja już się nie mogę doczekać zakupów dla maleństwa.. a sobie jeszcze poczekam.. do 26 lutego bo wtedy mam połówkowe... :( a chcę najpierw potwierdzić płeć...

No właśnie co do zakupów, w jakich rozmiarach kupujecie? Najmniejsze jakie widziałam to 44, myślicie że takie się przydadzą, czy od razu większe?

No właśnie co do zakupów, w jakich rozmiarach kupujecie? Najmniejsze jakie widziałam to 44, myślicie że takie się przydadzą, czy od razu większe?
44 To rczej dla wcześniaków... Ja najmniejsze jakie kupuje to 56 :) Taki uniwersalny dla noworodka. Ale Ty masz bliźnieta więc nie wiem czy u Ciebie nie lepiej 50

@ margana ja też pierwsza ciąża bóle krzyżowe, tylko córka mniejsza 3770 no i zakończone cc
Okropne sa te krzyzowe[emoji53] No ja bylam cieta i szyjka pekla, a mloda byla cala w wybroczynach z wysilku[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

ja większe będę kupować. te pierwsze rozmiary to dziecko i tak ponosi chwilkę. A myślę że jak mu się delikatnie większe założy to krzywda się nie stanie a jeżeli lipiec się do nas uśmiechnie i będzie słonecznie to nawet lepiej jak luźniejsze :) takie moje zdanie :)

44 to dla wczesniaka, nie ma sensu kupowac. Nawet jeslu urodzisz tak male dziecko to dluzej polezy w szpitalu i wtedy zdazysz dokupic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Moim zdaniem mozesz kupowac takie 50 . Moje chlopaki mialy 51 cm to te 56 byly za wielkie i na poczatek zakladalam te 50 i mieli jeszcze luz.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry