reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki. W takim razie najmniejsze będę kupować w rozmiarze 50, bo pewnie urodzą się trochę mniejsze niż przeciętne niemowlaki. I macie racje, w razie potrzeby zawsze można dokupić szybciutko mniejsze. Nawet widziałam w przyszpitalnym sklepiku.

reklama
Dzięki. W takim razie najmniejsze będę kupować w rozmiarze 50, bo pewnie urodzą się trochę mniejsze niż przeciętne niemowlaki. I macie racje, w razie potrzeby zawsze można dokupić szybciutko mniejsze. Nawet widziałam w przyszpitalnym sklepiku.

Albo ktos z rodziny w momencie kupi i przyniesie, ale w takim przyszpitalnym to nawet by nie bylo jak i kiedy wyprac :D

Widzę dziewczyny że już wiele z was kupuje jakieś ciuszki, kocyki dla dzidzi... Ja chyba muszę się przemóc i też coś kupić żeby zacząć się bardziej cieszyć i myśleć że tym razem będzie dobrze :) śliczne te rzeczy dla maluszków :) pewnie jak już się rozpędzę to nie będę mogła się pohamować, tego obawia się mój chłopak :D że wpadnę w szał

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja narazie jak idę z kimś do sklepu dziecięcego to czuję się obco [emoji16] jak by na mnie patrzyli "co ona tu robi" [emoji16] jak przed ciąża byłam to normalnie innym dzieciom prezenty robiłam wpadałam do tych sklepow [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dzisiaj znowu ja sie martwie, boli mnie kregoslup jak na miesiaczke i pobolewa brzuch, jak zle siegne po picie lub zle siade to mnie kluje.. Nie wirm czy to normalne. :(
Ja też tak mam dzisiaj . Biorę wielkie poduchy z sofy, nogi do góry i odpalam jakiś serial .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja narazie jak idę z kimś do sklepu dziecięcego to czuję się obco [emoji16] jak by na mnie patrzyli "co ona tu robi" [emoji16] jak przed ciąża byłam to normalnie innym dzieciom prezenty robiłam wpadałam do tych sklepow [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tez jak bylam w Smyku ostatnio poogladac to czulam sie podobnie :D mysle, ze jak nam brzuszki podrosna to bedzie troche inaczej :p

reklama
Do góry