reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja teraz mam połówkowe 12 lutego ;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
Hejka [emoji1]do kiedy zamierzasz pracowac? Pytam tak z ciekwosci bo wiem, ze prowadzisz ten butik i zazdroszcze [emoji1] tyle pewnie pieknych ubran [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja pracuje tez na etacie w firmie budowlanej i tam zamierzam być do maja
A butik to wiadomo chyba do końca jedynie poprosiłam moja pracownice żeby urlop wzięła w sierpniu bo lipiec będę wyłączona
To prawda ubrań dużo pięknych ale jak przysłowie mówi szewc bez butów chodzi [emoji23] dla siebie zawsze zapomnę przywieź cokolwiek

16udyx8di9hvrs5t.png

Hello :)

Ja mam dzisiaj w końcu „pierwsze” prenatalne :p o 16. Lepiej żeby dziecko się ruszało czy spało? Tzn: jeść czekoladę czy nie?? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam dzisiaj w końcu „pierwsze” prenatalne [emoji14] o 16. Lepiej żeby dziecko się ruszało czy spało? Tzn: jeść czekoladę czy nie?? :)

Moje wczoraj spalo a jak sie obudzilo to lekarz nic nie mogl zmierzyc bo tak sie ruszalo [emoji12] nie jedz, jak cos to on je obudzi na wizycie,a maluch niech spi i rosnie [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dzisiaj w końcu „pierwsze” prenatalne :p o 16. Lepiej żeby dziecko się ruszało czy spało? Tzn: jeść czekoladę czy nie?? :)

Hmm mnie się wydaje, że to chyba nie ma takiego znaczenia. Moje spało. Na pierwszych prenatalnych lekarz nie robi tych wszystkich dokładnych pomiarów jak na drugim. Tzn mierzy dziecko i sprawdza czy narządy, rączki i nogi są no i mierzy przezierność :)

Czesc dziewczyny
Bylam wczoraj u gin. Usłyszałam ze prawdopodobnie bedzie chłopczyk. Mam pytanie czy ktorejs z was lekarz powiedzial na poczatku ciazy ze chlopczyk a okazalo sie ze dziewczynka?? Tak bardzo chciałabym dziewczynkę ale wazne ze zdrowe

Czesc dziewczyny
Bylam wczoraj u gin. Usłyszałam ze prawdopodobnie bedzie chłopczyk. Mam pytanie czy ktorejs z was lekarz powiedzial na poczatku ciazy ze chlopczyk a okazalo sie ze dziewczynka?? Tak bardzo chciałabym dziewczynkę ale wazne ze zdrowe
U nas w 12+3 powiedział, że chłopiec i w 15+1 też potwierdził :) Ale na 100% uwierzę dopiero jak lekarz potwierdzi na drugich prenatalnych 12 lutego w 19 tc :)

Czesc dziewczyny

mi z córką w 14 tyg lekarz powiedzial ze prawdopodobnie dziewczynka, w 17 podtrzymal a w 20 tyg na polowkochych tak sie rozlozyla ze nie bylo opcji dziewczynka
teraz w 13 tyg na prenatalnych lekarz powiedizal ze 80% chlopak w wt ide do swojego lekarza zobaczymy czy potwierdzi, zawsze sa szanse na pomyłkę ale tez duz czasu na oswojenie sie :)

reklama
mi z córką w 14 tyg lekarz powiedzial ze prawdopodobnie dziewczynka, w 17 podtrzymal a w 20 tyg na polowkochych tak sie rozlozyla ze nie bylo opcji dziewczynka
teraz w 13 tyg na prenatalnych lekarz powiedizal ze 80% chlopak w wt ide do swojego lekarza zobaczymy czy potwierdzi, zawsze sa szanse na pomyłkę ale tez duz czasu na oswojenie sie :)
Ja mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni bo jakoś od początku czuję, że to chłopiec i trochę się z tą myślą już oswoiłam :)

Do góry