Wróciłam już z "wakacji" u rodziców, ehhhh fajnie było o nic się nie martwić, nie sprzątać, nie gotować....
Hahhahaha drapałaś się czy udało się wytrzymać?
Śliczny ten i z zeberką!
Właśnie też się kilka razy zastanawiałam, czy jakość jest znośna... ja np. nie przepadam za pepco bo ta bawełna jest w większości straszliwie cienka i taka "drapiąca" w dotyku..
Dokładnie... taka mięsista, gruba bawełna jets super, tym bardziej dla malutkiego, delikatnego ciałka... dlatego lubię tą eko bawełnę z H&M albo z KappAhla serie newbie. SUper jakość. A że szyją w chinach czy indiach, to wiadomo.. wszyscy tak robią, albo płacisz właśnie 2 x drożej:/ ale bawełna bawełnie nierówna.
Hhahahah Kochana jesteś
Czy mąż już to słyszał?
A może chłop Cię zaskoczy???!
Holika holika? Ja pokochałam różne koreańskie kosmetyki od kiedy zobaczyłam je w aptece w medicoverze
Czekaj... czyli przez domofon z nim rozmawiałaś a potem udawałaś że cię nie ma....?
My też mamy domek letni nad jeziorem- o zgadzam się że żaby to jest jakiś kosmos! Jak one reznoują w tych małych ciałkach??
Nie do końca
Widziałam reportaż o tym, że można zarobić na moczu ciężarnych bo inne kobiety używają go np. do oszukiwania partnerów
Agnieszka, brawo! Wydaje się wielka, jeszcze większa niż ta ze sklepu
ta moja jest tylko bardziej w kształcie litery "C"- końcówki się jakby zaokrąglają...