reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzieki dziewczyny! Czuje sie kiepsko, ale chyba jednak lepiej. Siegnelam po Sinupret i chyba zaczal dzialac. Jutro juz sie poinhaluje i mam nadzieje, ze za kilka dni przejdzie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Obyś szybko się wykurowała, ale w domu powinno być dużo lepiej - trzymam kciuki :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wróciłam już z "wakacji" u rodziców, ehhhh fajnie było o nic się nie martwić, nie sprzątać, nie gotować....

Ja dla siebie też często piorę, tzn bieliznę, koszulki, koszulę nocną itd - już miałam wysypkę po nowym biustonoszu bez prania (w dodatku założony rano do pracy, a piec i swedziec zaczęło ok 9-10... A do 15 w pracy z samymi facetami...), za kolejne tego typu przygody podziękuję ;)

A pajacyk śliczny :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahhahaha drapałaś się czy udało się wytrzymać? :D

Chodzi za mną jeszcze ten komplecik :D
Zobacz załącznik 835785

Śliczny ten i z zeberką!

I co sadzicie o jakosci tych ubranek ? Sa wporzadku czy raczej takie szmatki na pare razy, byle by dziecko raz fajnie ubrac ? Ja mam troche dystansu do tych chinskich artykulow :p

Właśnie też się kilka razy zastanawiałam, czy jakość jest znośna... ja np. nie przepadam za pepco bo ta bawełna jest w większości straszliwie cienka i taka "drapiąca" w dotyku..

hm tez ma z chin, zara tak samo chcociaz ja ostatnio przekonalam sie do naszych polskich firm ktore szyja naprawde jaksciowo super, ale cena duzo wyzsza ale zawsze jest cos za cos

Dokładnie... taka mięsista, gruba bawełna jets super, tym bardziej dla malutkiego, delikatnego ciałka... dlatego lubię tą eko bawełnę z H&M albo z KappAhla serie newbie. SUper jakość. A że szyją w chinach czy indiach, to wiadomo.. wszyscy tak robią, albo płacisz właśnie 2 x drożej:/ ale bawełna bawełnie nierówna.

Super wiesci :) Gratulacje i zazdroszcze synkow :) Tez za dwa tygodnie chetnie bym przyjela informacje, ze moj lokator to chlop :D Ale jakos sie nie nastawiam, mam dwie dziewczynki i zwatpilam, ze moj maz jest zdolny do splodzenia chlopca [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Hhahahah Kochana jesteś :D Czy mąż już to słyszał? :D A może chłop Cię zaskoczy???!

Chwalę się dzisiejszą zdobyczą z biedronki :) Mufka do wózka pojechała z moim Ł do pracy w bagażniku :D W każdym razie jest kremowa w małe kolorowe pelikany :) Ma przyjaciółka stewardessa wlaśnie wróciła z Seulu i jak zwykle dostałam cały pakiet takich maseczek. Zawsze gdy wraca z Korei je dostaje i są genialne! Jedne z niewieluna które moja skóra dobrze reaguje :)

Holika holika? Ja pokochałam różne koreańskie kosmetyki od kiedy zobaczyłam je w aptece w medicoverze :tak:

Ale wam zazdroszcze tych ruchow ❤
Dzwoni domofon : - prosze otworzyc, ksoadz po koledzie !.
A ja sama w domu, nic niego przygotowane, lozka porozkladane, w trakcie gotowania zupy. Hahaa. Pogasilam wszystko, i siedze cicho bo sama jestem w domu do tego :D ale wstyd, zapisze sobie ksiadz ze taka bezboznica i mi dzieciaka nie ochrzci :D

Czekaj... czyli przez domofon z nim rozmawiałaś a potem udawałaś że cię nie ma....?:-D:-D:-D

My chcemy się pobudować za parę lat gdzieś na obrzeżach miasta blisko zieleni :) Ale dopiero co kupilismy mieszkanie wiec pasowało by w nim pomieszkać :D Moi teściowie mają dom w lecie nad jeziorem. Ptaki mi nie przeszkadzają, ale nawet na chwilę okna nocą nie można otworzyć bo tak słychać żaby z tego jeziora

My też mamy domek letni nad jeziorem- o zgadzam się że żaby to jest jakiś kosmos! Jak one reznoują w tych małych ciałkach??:confused::confused::confused:

Tzn to nawiazanie by dawac mocz w ciazy bo mozg mi pada wieczorem , nie pamietam o czym mowa byla ;((

Nie do końca :D Widziałam reportaż o tym, że można zarobić na moczu ciężarnych bo inne kobiety używają go np. do oszukiwania partnerów ;)

Zdjęcie na szybko na kocu ;) (biała poducha i poszewka w kończynki :))
Trochę nie wyrównałam jeszcze poszewki, ale chciałam od razu przetestować - i jest MEGA wygodna :D
5ae3cae572558b8f27e8308a75110c3d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Agnieszka, brawo! Wydaje się wielka, jeszcze większa niż ta ze sklepu :D ta moja jest tylko bardziej w kształcie litery "C"- końcówki się jakby zaokrąglają...

Tak w ramach wieczornego wkurzania Was ;) jutrzejszy obiad "na drogę" (o 12 wizyta, ale z domu wychodzę przed 6...)

Czekaj, nie napisałaś tylko "co to" :D

Dzieki dziewczyny! Czuje sie kiepsko, ale chyba jednak lepiej. Siegnelam po Sinupret i chyba zaczal dzialac. Jutro juz sie poinhaluje i mam nadzieje, ze za kilka dni przejdzie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oby przeszło szybko i bezboleśnie! Fajnie że jesteście już w domku

Wróciłam już z "wakacji" u rodziców, ehhhh fajnie było o nic się nie martwić, nie sprzątać, nie gotować....

Hahhahaha drapałaś się czy udało się wytrzymać? :D

Śliczny ten i z zeberką!

Właśnie też się kilka razy zastanawiałam, czy jakość jest znośna... ja np. nie przepadam za pepco bo ta bawełna jest w większości straszliwie cienka i taka "drapiąca" w dotyku..

Dokładnie... taka mięsista, gruba bawełna jets super, tym bardziej dla malutkiego, delikatnego ciałka... dlatego lubię tą eko bawełnę z H&M albo z KappAhla serie newbie. SUper jakość. A że szyją w chinach czy indiach, to wiadomo.. wszyscy tak robią, albo płacisz właśnie 2 x drożej:/ ale bawełna bawełnie nierówna.

Hhahahah Kochana jesteś :D Czy mąż już to słyszał? :D A może chłop Cię zaskoczy???!

Holika holika? Ja pokochałam różne koreańskie kosmetyki od kiedy zobaczyłam je w aptece w medicoverze :tak:

Czekaj... czyli przez domofon z nim rozmawiałaś a potem udawałaś że cię nie ma....?:-D:-D:-D

My też mamy domek letni nad jeziorem- o zgadzam się że żaby to jest jakiś kosmos! Jak one reznoują w tych małych ciałkach??:confused::confused::confused:

Nie do końca :D Widziałam reportaż o tym, że można zarobić na moczu ciężarnych bo inne kobiety używają go np. do oszukiwania partnerów ;)

Agnieszka, brawo! Wydaje się wielka, jeszcze większa niż ta ze sklepu :D ta moja jest tylko bardziej w kształcie litery "C"- końcówki się jakby zaokrąglają...

Nie mialam wyjscia, staralam sie myslec, ze moze dzwonil do calej klatki i nie wie spod ktoregi mieszkania sie ktos odezwal :D haha

No rozumiem :D

Dziewczyny, gratuluję kolejnych chłopaków! ja jakoś się nie nastawiam że jutro na USG lekarz poinformuje mnie o płci, czekam raczej na panoramę po weekendzie powinny być wyniki... będę wymieniać różowe kocyki, czy nie?? :D

fajne takie wakacje od sprzątania, ale jeśli chodzi o gotowanie, to - nie wiem, jak to jest ;)
Jadę gdzieś w odwiedziny, to słyszę np. "a ugotujesz coś dobrego...?" ;)
Chyba już wszyscy przywykli, że ja to bardzo lubię, w dodatku lubią to, co produkuję (nawet mięsożercy już nie marudzą, i chcą, żebym coś ugotowała albo przywiozła, choć wiadomo, że będzie wege :oops:)
Ale - tak to już jest, jak dla kogoś gotowanie to hobby mimo konieczności gotowania na bieżąco ;)

Ale odpoczynek od porządków i innych obowiązków domowych faaajny jest ;)

Hahhahaha drapałaś się czy udało się wytrzymać? :Dq
wyszłam do apteki po jakąś maść, posmarowalam, a potem do miseczek włożyłam chusteczki, żeby tkanina nie miała kontaktu ze skórą....

dziękuję :D
rozmiarowo jest jak motherhood (sugerowałam się wymiarami ze strony ;))
Te końcówki też są okrągłe, tylko zdjęcie zrobione przed wyrównaniem powłoczki itd - musiałam przetestować, więc jak już leżałam i mąż mi fotkę zrobił, to zrobiłam drugą, a dopiero potem zaczęłam poprawiać powłoczkę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No rozumiem :D

Dziewczyny, gratuluję kolejnych chłopaków! ja jakoś się nie nastawiam że jutro na USG lekarz poinformuje mnie o płci, czekam raczej na panoramę po weekendzie powinny być wyniki... będę wymieniać różowe kocyki, czy nie?? :D
Te maseczki są marki the SAEM. Są w czteropaku i jest to seria SNAIL czyli wiadomo, ze sluzem ze ślimaczka :D To są tak zwane mask sheet więc to taka mokra szmatka z otworami którą trzymasz na twarzy :) Są genialne naprawde :) Zawsze je od niej dostaje :) Raz mi z japoni przywiozła taką maseczke co trzeba z wodą rozrobić potem nakaldac a potem zrywać ale na mnie fatalnie podziałała :( Wgl chciała mi kupić ubranie dla dziecka ale tam nie ma ubranek unisex, tylko wszystko różowe i w falbanki albo niebeiske i w samochodziki :D

Do góry