reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ciekawe ile ja teraz mam jeśli w pt było 110 [emoji849] No nie doczekam tej środy [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ledwo doczekalam dzisiaj :-) teraz to juz powoli mogę chyba odetchnąć. Serducho mi sie uspokoiloz emocji.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Gdzieś na internatach widziałam kalkulator bety który wylicza czy przyrost jest w normie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Veraska witaj wsrod nas i gratuluje[emoji5]

@Elodia super przyrost[emoji3]
Wlasnie tez czytalam o tych blizniaczych, ale czytalam tez opinie, ze to nie prawda. Lepiej chyba sie nie zastanawiac tylko czekac na wizyte.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak to jest w końcu z tym malowaniem ścian? Można czy nie można, bo czytam i też różne info. Niby lateksowe farby nie są szkodliwe.

Dziewczyny a jak to jest w końcu z tym malowaniem ścian? Można czy nie można, bo czytam i też różne info. Niby lateksowe farby nie są szkodliwe.

Ja tam w ciąży malowałam całe mieszkanie, łącznie z kaloryferami i to z błogosławieństwem od gina (w donoszonej już ciąży). Powiedział tylko żeby malować przy otwartych oknach i robić sobie przerwy [emoji6]

Ja tam w ciąży malowałam całe mieszkanie, łącznie z kaloryferami i to z błogosławieństwem od gina (w donoszonej już ciąży). Powiedział tylko żeby malować przy otwartych oknach i robić sobie przerwy [emoji6]

Ale czy w takiej wczesnej ciąży to nie będzie niebezpieczne?

Ale czy w takiej wczesnej ciąży to nie będzie niebezpieczne?

Pewnie jeśli będziesz używać nietoksycznych farb i nie będziesz się za bardzo „wyciągać” w górę i przemęczać to dasz radę. No chyba ze masz obciążony wywiad albo jakiekolwiek zagrożenie w ciąży to musisz uważać [emoji846]

reklama
Czesc dziewczyny mam na imie Karolina mam juz córkę która w styczniu skonczy 8 lat tydz temu niespodziewanie dowiedzialam sie ze jestem w ciązy co mnie bardzo zaskoczylo ponieważ po tylu latach starań dałam juz sobie spokój i kiedy bylam zajeta otwarciem butiku pewnego wieczoru zastanowilam sie czy mi sie okres nie spoznia a poniewaz cykle mam regularne 28 dniowe na drugi dzien rano zrobilam test i od razu grube 2 krechy od razu na bete ktora wyszla pozytywnie po 2 dniach powtórzona wzrost o 135% wizyta wstepna u lekarza zaliczona wychodzi 6 tydz termin wstępny 14 lipiec :) pierwsze usg za tydz modlę się zeby było wsyztsko ok prócz bolących piersi, których nawet nie mogę dotknąć, białego sluzu i bolącego brzucha jak na okres czuje sie na razie dobrze

Do góry