olaaa7
Fanka BB :)
Będzie dobrze :*Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze :*Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.
Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.
294 mIU/mlI jak? Trzymam kciuki :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile mialas wczesniej? Dobrze przyrosla?294 mIU/ml
294 mIU/ml
Wczesniej 53,8 ale to jest spora roznica. Wczesniej jak robilam betke to robilam zaraz po 7 z rana a teraz po 9 dopiero tak ze wiecej niz 72 godziny roznicy.A ile mialas wczesniej? Dobrze przyrosla?
Czyli ladnie rosnieWczesniej 53,8 ale to jest spora roznica. Wczesniej jak robilam betke to robilam zaraz po 7 z rana a teraz po 9 dopiero tak ze wiecej niz 72 godziny roznicy.
Wczesniej 53,8 ale to jest spora roznica. Wczesniej jak robilam betke to robilam zaraz po 7 z rana a teraz po 9 dopiero tak ze wiecej niz 72 godziny roznicy.