reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Też tak macie że się wkurzacie byle czym?? Mi jest ciężko samej ze sobą wytrzymać... Masakra

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Też tak macie że się wkurzacie byle czym?? Mi jest ciężko samej ze sobą wytrzymać... Masakra

27.06.17 Anastazja [*]

No ja wczoraj wieczorem dałam popis... na koniec już sama nie wiedziałam o co mi chodziło [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@oposom ja daje taki popis codziennie.. Aż sama jestem w szoku ale to jakoś silniejsze.. Nie wiem jak mój to wytrzymuje

27.06.17 Anastazja [*]

To ja mam na odwrót. Normalnie przed @ i w jej trakcie jestem nie do wytrzymania, za to teraz wręcz oaza spokoju. Nic mnie nie jest w stanie zdenerwować. Nawet biologiczny ojciec mojej córki nic a nic mnie nie drażni o dziwo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Moni17.06 super fotka kropeczki [emoji5]

@Elodia, @Sikulinda trzymam kciuki za betki!

@olaaa7 fajnie, ze wyxieczka sie udala [emoji5] Co do kataru to tez polecam inhalacje z soli albo silanki zablodzkiej. Dziala rewelacyjnie. A poki nie masz inhalatora i wode morska do nosa.
Ja tez inhalator kupilam w piprzednie ciazy i cala ciaze mnie ratowal, a potem mloda jak do przedszkola poszla

@Marika92 ja mam sokladnie tak samo, wszystko mnie wnerwia. A do tego ciagle sie zamartwiam roznymi sprawami

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry