reklama
oposom
Zaangażowana w BB
Też tak macie że się wkurzacie byle czym?? Mi jest ciężko samej ze sobą wytrzymać... Masakra
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No ja wczoraj wieczorem dałam popis... na koniec już sama nie wiedziałam o co mi chodziło [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Fanka BB :)
@Moni17.06 super fotka kropeczki [emoji5]
@Elodia, @Sikulinda trzymam kciuki za betki!
@olaaa7 fajnie, ze wyxieczka sie udala [emoji5] Co do kataru to tez polecam inhalacje z soli albo silanki zablodzkiej. Dziala rewelacyjnie. A poki nie masz inhalatora i wode morska do nosa.
Ja tez inhalator kupilam w piprzednie ciazy i cala ciaze mnie ratowal, a potem mloda jak do przedszkola poszla
@Marika92 ja mam sokladnie tak samo, wszystko mnie wnerwia. A do tego ciagle sie zamartwiam roznymi sprawami
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
@Elodia, @Sikulinda trzymam kciuki za betki!
@olaaa7 fajnie, ze wyxieczka sie udala [emoji5] Co do kataru to tez polecam inhalacje z soli albo silanki zablodzkiej. Dziala rewelacyjnie. A poki nie masz inhalatora i wode morska do nosa.
Ja tez inhalator kupilam w piprzednie ciazy i cala ciaze mnie ratowal, a potem mloda jak do przedszkola poszla
@Marika92 ja mam sokladnie tak samo, wszystko mnie wnerwia. A do tego ciagle sie zamartwiam roznymi sprawami
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Witaj Fajnie, że coraz więcej lipcowych mamusiekmelduje się w lipcowych mamuśkach, po dzisiejszym pozytywnym teście. witam koleżanki ze staraczek :*
reklama
Elodia
Witam koleżankę :-)melduje się w lipcowych mamuśkach, po dzisiejszym pozytywnym teście. witam koleżanki ze staraczek :*
Podziel się: