Agatka29
Fanka BB :)
Najbezpieczniej 37No ja mam termin na sam koniec lipca ale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona po ktorym tygodniu dziecko juz jest w stanie przezyc ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najbezpieczniej 37No ja mam termin na sam koniec lipca ale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona po ktorym tygodniu dziecko juz jest w stanie przezyc ?
Ciężko powiedzieć, 25 tydzień już chyba są w stanie uratować wcześniaka ale oby w brzuszku jak najdłużej chociaż do tego 36 tygodniaNo ja mam termin na sam koniec lipca ale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona po ktorym tygodniu dziecko juz jest w stanie przezyc ?
Najbezpieczniej 37
Ciężko powiedzieć, 25 tydzień już chyba są w stanie uratować wcześniaka ale oby w brzuszku jak najdłużej chociaż do tego 36 tygodnia
Są w stanie uratować ale jak to z dalszym rozwojem, pewnie mało które wyjdzie bez szwanku. Dla takiego dzidziusia każdy tydzień w brzuszku jest cennyNo wlasnir tak slyszalam, ze ok 25tc. Ale nie bylam pewna czy nie slyszalam glupoty
Dziewczyny jak wchodzicie na ten aliexpress? Normalnie na aliexpress.com i wszystko po angielsku?
Nikt Ci tego nie powie w którym tygodniu przeżyje a w którym nie. Maluchy z 25 tygodnia potrafią przeżyć a inne z 32 umierają. Nie ma 100% pewności ibszansy.No ja mam termin na sam koniec lipca [emoji14] ale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona po ktorym tygodniu dziecko juz jest w stanie przezyc ?
Nikt Ci tego nie powie w którym tygodniu przeżyje a w którym nie. Maluchy z 25 tygodnia potrafią przeżyć a inne z 32 umierają. Nie ma 100% pewności ibszansy.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom