Karla88
Fanka BB :)
Ja dokładnie tak Nisko czuje tylko z prawej Str tak jak dzidziuś leży [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak nad blizną po CCJa jestem 16 tc i czuje maleńswo zaraz nad wzgórkiem łonowym, do pępka jeszcze dłuuuugo nie bedzie sięgał wiec u @klaudiaa975 to nie ruchy. Przy pępku ruchy najwcześniej w 20 tygodniu
Super mnie najbardziej puka jak na lewym boku leżęMnie zaczyna pukac od wczoraj nie chciałam nic pisać żeby się wsłuchać czy napewno to, ale dziś po czekoladzie to napewno był dzidzi, mnie znowu po lewej str i nawet Lekarz jak ostatnio szukał tętna to tam go znalazł może mu tam wygodnie ha wczoraj zaczęłam 17 tydzień i to moja druga ciąża
A wg om który tydzień? Moja miała 5.34 w 11t2d i lekarz mówił, że za duża na ten czas. Wg pomiaru byłby to 12t1d.No to moja cos stanęła że wzrostem, tylko 5.45 cm. :-(
Moje miało 5 cm w 11+1A wg om który tydzień? Moja miała 5.34 w 11t2d i lekarz mówił, że za duża na ten czas. Wg pomiaru byłby to 12t1d.
JAa w 19 tyg czułam ruchy bardzo nisko w 13 tyg ciąży w okolicach pępka to raczej nie ruchy
A nie wyszło Ci że dzidzia starsza? Sama nie wiem, na prenatalnych inny lekarz potwierdził, że dzidzia prawie tydzień starsza.Moje miało 5 cm w 11+1
Poprostu nie możesz się już doczekaćNiestety sie pomylilam hehe