Ja wytrzymałam przy pierwszym dzieckuMasz kobiecą intuicje co do malenstwa najwidoczniej szok to bys przezyla gdybys przez cala ciaze slyszala na 100% chlopiec, chlopiec, chlopiec, i chlopiec a przy porodzie : Gratuluje Pani coreczki !! Hahaha i podziwiam tez pary ktore chca wlasnie czekac do porodu, ja bym nie wytrzymala z ciekawosci [emoji173]
reklama
Coś dziś humoru nie mam posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce syneczku daj znać że wszystko dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Sabinaaa81
Fanka BB :)
Karla88
Coś dziś humoru nie mam posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce syneczku daj znać że wszystko dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Marika nie smuć się kochana napewno jest dobrze jestem tego pewna
Sabinaaa81
Kochana glowa do góry Masz po prostu gorszy dzień. Mój brzuch też jest raz większy raz mniejszy. Na pewno wszystko jest w porzadku Kiedy masz USG?Coś dziś humoru nie mam posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce syneczku daj znać że wszystko dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Nowaja16
Ja też miałam ostatnio takie myśli kochana niestety ale wszystko jest dobrze nie martw się głowa do góry :* kurcze mogly byśmy juz wszystkie czuć ruchy dzieciaczków wtedy przynajmniej byśmy wiedziały ze jest okej bo byłyśmy je czuły ale już niedługo :*Coś dziś humoru nie mam posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce syneczku daj znać że wszystko dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Sabinaaa81
Marika, mnie też się brzuszek zmniejszył jakieś 3 dni temu a wczoraj na USG okazało się, ze mały szaleje. Widzieliśmy nawet jak pije wody płodowe :-) a potem ma napad „czkawki” :-)Coś dziś humoru nie mam posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce syneczku daj znać że wszystko dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
G
gosc12
Gość
Dokładnie ciekawe co się sprawdzi no nic trzeba czekać do kolejnego usg jak potwierdzi drugi raz dziewczynke to biorę się za zakupy tym bardziej ze będę miała trochę mniej czasu bo dużo wcześniej położy mnie do szpitala na obserwacje
Ja tez bede chciala miec wszystko pokupowane, zeby miec spokojniejsza glowe pod koniec. Tylko nie wiem jak z ubrankami. Rozmiarem.
Podziel się: