reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz kobiecą intuicje co do malenstwa najwidoczniej :) szok to bys przezyla gdybys przez cala ciaze slyszala na 100% chlopiec, chlopiec, chlopiec, i chlopiec a przy porodzie : Gratuluje Pani coreczki !! Hahaha :D i podziwiam tez pary ktore chca wlasnie czekac do porodu, ja bym nie wytrzymala z ciekawosci [emoji173]
Ja wytrzymałam przy pierwszym dziecku :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Coś dziś humoru nie mam :( posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia :( mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce :( syneczku daj znać że wszystko dobrze :(

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Coś dziś humoru nie mam :( posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia :( mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce :( syneczku daj znać że wszystko dobrze :(

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]

Marika nie smuć się kochana napewno jest dobrze jestem tego pewna

16udyx8di9hvrs5t.png

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kochana glowa do góry :) Masz po prostu gorszy dzień. Mój brzuch też jest raz większy raz mniejszy. Na pewno wszystko jest w porzadku :) Kiedy masz USG?

p19uqqmzxqi22hcj.png

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja też miałam ostatnio takie myśli kochana niestety ale wszystko jest dobrze nie martw się głowa do góry :* kurcze mogly byśmy juz wszystkie czuć ruchy dzieciaczków wtedy przynajmniej byśmy wiedziały ze jest okej bo byłyśmy je czuły ale już niedługo :*

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Marika, mnie też się brzuszek zmniejszył jakieś 3 dni temu a wczoraj na USG okazało się, ze mały szaleje. Widzieliśmy nawet jak pije wody płodowe :-) a potem ma napad „czkawki” :-)

reklama
Dokładnie ciekawe co się sprawdzi no nic trzeba czekać do kolejnego usg jak potwierdzi drugi raz dziewczynke to biorę się za zakupy tym bardziej ze będę miała trochę mniej czasu bo dużo wcześniej położy mnie do szpitala na obserwacje :)

Ja tez bede chciala miec wszystko pokupowane, zeby miec spokojniejsza glowe pod koniec. Tylko nie wiem jak z ubrankami. Rozmiarem. :(

Do góry