reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja Twojego suwaczka nie widzę akurat :) może dlatego, że jestem w aplikacji

Tez jestem na telefonie,

f2w39n7303c24ozn.png
Ale ja widzę u innych i u siebie a Twojego nie :( no i po przekreceniu nadal nie widze

f2w39n7303c24ozn.png
ja widze wszystkich oprocz swojego, swoj tylko po przekreceniu :p

Moja córka była chowane we wspólnym grobie dzieci nienarodzonych, grób piękny, uroczystość również. Urodziłam ją 27.06 a pochówek był 14.10.

p19u3e3kfpkgu4vr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie na cmentarzu niestety grób niezbyt ładny, ale ilość zniczy czy jakiś zabaweczek, samochodzików jest ogromna. Przerażające ile ludzi straciło swoje maleństwa :(

Jakiś taki do d... ten dzień... Nic mi nie idzie, nic mi się nie chce... Śnieg spadł, ale nie taki fajny, żeby bałwana zrobić, tylko raczej żeby kierowców wkurzyć, i ogólnie jakoś tak... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

My zabralismy Synka. Odbyl sie normalny pogrzeb. Najblizsza rodzina i przyjaciele. Ale mozna tez zdecydowac inaczej. Przy poronieniu trzeba oznaczyc plec jesli chce sie dziecko pochowac. To robi sie prywatnie i troche kosztuje. Nie jest to obligatoryjne.
My też zabraliśmy córeczkę był pogrzeb rodzina teraz mi lepiej ją odwiedzać na cmentarzu bo mam bliziutko no i ma swój grobek

reklama
Melduję się po wizycie :) wszystko dobrze :) Dzidzia ma 10 cm :) Dalej jest chłopiec :) Ledwo udało się zmierzyć bo teraz już podobno dziecka się nie wierzy a liczy się waga. Niestety nie mam fotki bo myślałam, że mi drukuje więc już się nie upominałam a okazało się, że drukował do kartoteki taki wydruk z pomiarami, no trudno jakoś przeżyje :) Termin wychodzi mi na tą chwilę na 7 lipca, czyli w naszą rocznicę [emoji173] Lekarz zmierzył maluszka.
BPD - 3,2cm szerokość główki
AC - 10,3cm obwód brzuszka

FL - 1,5cm długość kości udowej
Waga 148g

Oczywiście musiałam wstąpić do Lidla :D kupiłam dwupak body i koszulkę. Zakochałam się w tych łatach na koszulce [emoji7]
IMG_20180116_172626.jpg
IMG_20180116_172652.jpg

Załączniki

• IMG_20180116_172626.jpg
    IMG_20180116_172626.jpg
    225 KB · Wyświetleń: 342
  • IMG_20180116_172652.jpg
    IMG_20180116_172652.jpg
    273,3 KB · Wyświetleń: 356
Do góry