reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez myslalam ze przez brzuch .. Mama sie pozamieniala w pracy zeby ze mna isc na badanie, gorzej jak jej nie wpusci bo bedzie dopochwowo :(
Jeśli Ty się zgadzasz żeby mama byla podczas usg dopochwowo to nie mogą nie wpuścić... To Twoja decyzja :) im to bez różnicy liczy się Twój komfort

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Oj tam przecież mąż Cię widział nie raz nago :) A lekarz wykonuje swoje obowiązki, dla przyjemności tego nie robi :)
Oj tam widział nie raz. Nawet przy porodzie był na sali. Prawie zemdlał jak mu proponowali przecięcie pępowiny :D Ale jednak w głowie coś tam mojej siedzi, że to nie tak powinno być :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...matko ale produkujecie nie idzie was nadrobic a mam tyle roboty dzis bo D ma urodziny i jeszcze ksiedza dzis mamy.

Zapisalam sie dzis na usg 3d genetyczne ...1 lutego zobacze maluszka i dowiem sie moze co mnie tak puka i rozpycha od srodka

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój Ł jest ze mną na każdej wizycie. Na każdej wizycie jestem badana na fotelu ale w drugiej częsci gabinetu wiec on tego nie widzi. Jak miałam jeszcze robione dopochwowe to Ł też nomalnie ze mną był. Stoi za moją głową a przed Nami mamy ekran na którym wszytsko widzimy :) Gin ma swój obok mojej głowy. Takze fajnie bo nam wszystko na bieżąco opowiada itp a ja nie muszę głowy przekręcac zeby cokolwiek zobaczyć :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...matko ale produkujecie nie idzie was nadrobic a mam tyle roboty dzis bo D ma urodziny i jeszcze ksiedza dzis mamy.

Zapisalam sie dzis na usg 3d genetyczne ...1 lutego zobacze maluszka i dowiem sie moze co mnie tak puka i rozpycha od srodka

Ciezko nadgonic, sama rano siedzialam z 20minut :D to super, a takie 3d genetyczne to w ktorym sie chce tygodniu mozna zrobic ? Nie zleca tego lekarz chyba ? I jaki koszt mniej wiecej ? Pytam, bo gdyby sie okazalo, ze to moje badanie genetyczne to nie prenatalne to bym sie zapisala na takir USG3D, choc nie wiem czy nie za wczesnie i dzidzie bedzie zle widac.

A czemu piszesz 3d genetyczne? Przecież to zwykle usg tyle, że dziecko widać w 3D ... To badanie nie ma na celu wykryć wad... To badanie jest dla rodziców a nie dla lekarza

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry