reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez myslalam ze przez brzuch .. Mama sie pozamieniala w pracy zeby ze mna isc na badanie, gorzej jak jej nie wpusci bo bedzie dopochwowo :(
Jeśli Ty się zgadzasz żeby mama byla podczas usg dopochwowo to nie mogą nie wpuścić... To Twoja decyzja :) im to bez różnicy liczy się Twój komfort

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Oj tam przecież mąż Cię widział nie raz nago :) A lekarz wykonuje swoje obowiązki, dla przyjemności tego nie robi :)
Oj tam widział nie raz. Nawet przy porodzie był na sali. Prawie zemdlał jak mu proponowali przecięcie pępowiny :D Ale jednak w głowie coś tam mojej siedzi, że to nie tak powinno być :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...matko ale produkujecie nie idzie was nadrobic a mam tyle roboty dzis bo D ma urodziny i jeszcze ksiedza dzis mamy.

Zapisalam sie dzis na usg 3d genetyczne ...1 lutego zobacze maluszka i dowiem sie moze co mnie tak puka i rozpycha od srodka

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój Ł jest ze mną na każdej wizycie. Na każdej wizycie jestem badana na fotelu ale w drugiej częsci gabinetu wiec on tego nie widzi. Jak miałam jeszcze robione dopochwowe to Ł też nomalnie ze mną był. Stoi za moją głową a przed Nami mamy ekran na którym wszytsko widzimy :) Gin ma swój obok mojej głowy. Takze fajnie bo nam wszystko na bieżąco opowiada itp a ja nie muszę głowy przekręcac zeby cokolwiek zobaczyć :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...matko ale produkujecie nie idzie was nadrobic a mam tyle roboty dzis bo D ma urodziny i jeszcze ksiedza dzis mamy.

Zapisalam sie dzis na usg 3d genetyczne ...1 lutego zobacze maluszka i dowiem sie moze co mnie tak puka i rozpycha od srodka

Ciezko nadgonic, sama rano siedzialam z 20minut :D to super, a takie 3d genetyczne to w ktorym sie chce tygodniu mozna zrobic ? Nie zleca tego lekarz chyba ? I jaki koszt mniej wiecej ? Pytam, bo gdyby sie okazalo, ze to moje badanie genetyczne to nie prenatalne to bym sie zapisala na takir USG3D, choc nie wiem czy nie za wczesnie i dzidzie bedzie zle widac.

A czemu piszesz 3d genetyczne? Przecież to zwykle usg tyle, że dziecko widać w 3D ... To badanie nie ma na celu wykryć wad... To badanie jest dla rodziców a nie dla lekarza

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry