reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jezu dziewczyny... jak gardło puściło to noc mam nieprzespaną przez zatoki... coś okropnego. Drzemałam tylko jak miałam mokrą szmatkę na oczach. Byłam u lekarza ale nic więcej wziąć nie można oprócz Irigasinu i inhalacji a gorączki nie mam. Jedynie wapno z witaminą C kupiłam. Już jestem nieprzytomna a dopiero 12...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Trzymaj sie.. Jak pech to pech :( Wypij goraca herbate, moze te inhalacje cos zaradza :(

reklama
# Lepiej chyba po terminie kilka dni niz przed terminem :)

# Nie wiem, bo szczerze juz zgłupiałam. Raz czytam,ze genetyczne to nie prenatalne tylko takie przed badanie. A raz ze to wlasnoe to badanie. Tylko dziwi mnie, ze bede miala robione w cenie wizyty..

# Czyli ja najpozniej :( o 17 :( ale przynajmniej zdaze sie przygotowac, zroboc obiad :) nie moge sie doczekac :)

# Zazdroszcze !!! ciekawa jestem tego uczucia :)

Nie dokonca bo córka urodziła się taka pomarszczona aż zielona i wody tez zielone i lekarze już taka presję wywierali ze musz wyrodzić musze już urodzić

16udyx8di9hvrs5t.png

A ja sie obudzilam z bolem kregoslupa, takie dziwne klucie. A moze to nerka :D hehe. Bo boli tylko lewa strona jak by mnie ktos skopal w nocy.. :(

A ja sie obudzilam z bolem kregoslupa, takie dziwne klucie. A moze to nerka :D hehe. Bo boli tylko lewa strona jak by mnie ktos skopal w nocy.. :(
Wiesz, że miałam to samo. W nocy obudził mnie ból pleców z lewej strony na dole i to taki mocny ból, który przeszedł po kilku minutach, nie wiem co to mogło być. Dokładnie nie pamiętam kiedy to było ale gdzieś z tydzień temu.

Wiesz, że miałam to samo. W nocy obudził mnie ból pleców z lewej strony na dole i to taki mocny ból, który przeszedł po kilku minutach, nie wiem co to mogło być. Dokładnie nie pamiętam kiedy to było ale gdzieś z tydzień temu.

A mi nie ustepuje, zalezy jak stane, siąde. Dziwny bol. Mam nadzieje, ze nerka mi nir zaczyna szfankowac..

No segregator też mam i przed narodzinami na pewno kupię ten segregator: jestem dzieckiem :)
O fajnie że masz od kogo pożyczyć poduszkę, ja niestety muszę sobie kupić. chociaż póki co sprawdza się zwinięta kołdra między nogami. Chociaż mój chłop dostaje szału bo w nocy swoją kołdrę wsadzam między nogi a jego się przykrywam a on marznie :D
@Nowaja16 również dołączam się do życzeń, dużo zdrów, miłości, bezproblemowej ciąży, szybkiego i bezbolesnego porodu w lipcu :)
To ja rogala pod głowę i między nogi. Przykrywam się swoją kołdrą ale ciągle się budzę bo mi za ciepło. Mąż przykrywa mnie jeszcze swoją, a ja się gotuję pod dwiema. Też w nocy budzę się z 2 razy na siku.

reklama
Dziewczyny mówicie o jajecznicy zamiast mózgu a to co ja zrobiłam przed chwilą to przechodzi już ludzkie pojecie stwierdziłam , że poogarniam dziś trochę mieszkanie no i wzięłam się za stół szklany i psikam sobie jak zwykle płynem do szyb(tak jeszcze wtedy myslalam) i "poleruje i poleruje "a wychodzą coraz gorsze mazy i w głowie już mi się wiazanka układa i pomysł że zaraz wyrzuce ten płyn...patrzę a tam płyn do czyszczenia piekarnika (obydwa są grejfrutowe i w podobnych butelkach ) chociaż w życiu ich niepomylilam ... aż sama zaczęłam się z siebie śmiać :D także uwierzcie nie ma z wami tak źle;) :biggrin2:
U mnie też jajecznica. Wczoraj zdarzyło mi się po raz trzeci odkąd jestem w ciszy nie wyłączenie palnika... raz tak wyszłam ale na szczęście mamą wróciła chwilę później i się zorientowała. Drugi raz robiłam obiad i go spaliłam, mąż zauważył jak poszedł po dokładkę i wczoraj... podsmażyłam kopytka, patelnie ściągnęłam ale już ognia nie wyłączyłam... nie dotykam się więcej do kuchenki [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry