reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi mają wysłać poczta :) nie wiedziałam, że można też na e mail [emoji39] a było by szybciej bo tak to jeszcze musi dotrzeć :) no, ale wierzę, że są dobre :)

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie pytali czy chce poczta czy na maila [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Dla mnie prenatalne i genetyczne to to samo robi się je do 13 tyg, 20 tydz i trzecie Ok 30 tyg

Ale mogę się mylić w każdym razie do tych badań musi być lekarz z certyfikatem są dodatkowo płatne lub refundowane zależy od sytuacji

16udyx8di9hvrs5t.png
No właśnie dla mnie to też jest to samo. Pierwsze miałam w 11+2 a drugie będzie w 19 tc.

reklama
A ja czytam i obserwuje na bieżąco już chyba dwa lata i jeszcze nigdy nie zauważyłam aby sama sobie zaprzeczyła a przeczytałam każdy artykuł bo gdy nie mogłam zajść w ciążę to lubiłam sobie chociaż o tych sprawach poczytać :) z nadzieja, że kiedyś w końcu mi się przyda :( no, ale każdy ma prawo do swojego zdania :) chciałam tylko przedstawić swoją opinię aby osoby, które nie mają swojego zdania nie sugerowały się opinia jednostki tylko same się zapoznały :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też ją uwielbiam :) Mam nawet jej cały zestaw jestem w ciąży i dumnie chodzę z przypinką przy torebce :) Też uważam że jest o wiele lepszym źródłem informacji niż jakieś nieznane osoby w internecie które mogą napisać co chcą i udawać kogo chcą. Ja dzięki niej wiedziałam co mnie czeka przy poronieniu i na co mam się przygotować, mnie taka wiedza pomogła bardzo.

Ja w lutym kończę 31 lat :O A czuję się na maks 21 hehe

A co do spania to ja śpię jeszcze na brzuchu i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie inaczej, przed snem mam pewien rytuał który muszę wykonać żeby zasnąć :D więc jak mi brzuch przestanie to umożliwiać to nie wiem jak to będzie, będę chodzić jak zombi :D Chociaż ostatnio ze snem nie mam problemów, padam o 23 budzę się po 9 w nocy z 2 przerwy n siku więc póki co nie mogę narzekać :D

Do góry