reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi mają wysłać poczta :) nie wiedziałam, że można też na e mail [emoji39] a było by szybciej bo tak to jeszcze musi dotrzeć :) no, ale wierzę, że są dobre :)

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie pytali czy chce poczta czy na maila [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Dla mnie prenatalne i genetyczne to to samo robi się je do 13 tyg, 20 tydz i trzecie Ok 30 tyg

Ale mogę się mylić w każdym razie do tych badań musi być lekarz z certyfikatem są dodatkowo płatne lub refundowane zależy od sytuacji

16udyx8di9hvrs5t.png
No właśnie dla mnie to też jest to samo. Pierwsze miałam w 11+2 a drugie będzie w 19 tc.

reklama
A ja czytam i obserwuje na bieżąco już chyba dwa lata i jeszcze nigdy nie zauważyłam aby sama sobie zaprzeczyła a przeczytałam każdy artykuł bo gdy nie mogłam zajść w ciążę to lubiłam sobie chociaż o tych sprawach poczytać :) z nadzieja, że kiedyś w końcu mi się przyda :( no, ale każdy ma prawo do swojego zdania :) chciałam tylko przedstawić swoją opinię aby osoby, które nie mają swojego zdania nie sugerowały się opinia jednostki tylko same się zapoznały :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też ją uwielbiam :) Mam nawet jej cały zestaw jestem w ciąży i dumnie chodzę z przypinką przy torebce :) Też uważam że jest o wiele lepszym źródłem informacji niż jakieś nieznane osoby w internecie które mogą napisać co chcą i udawać kogo chcą. Ja dzięki niej wiedziałam co mnie czeka przy poronieniu i na co mam się przygotować, mnie taka wiedza pomogła bardzo.

Ja w lutym kończę 31 lat :O A czuję się na maks 21 hehe

A co do spania to ja śpię jeszcze na brzuchu i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie inaczej, przed snem mam pewien rytuał który muszę wykonać żeby zasnąć :D więc jak mi brzuch przestanie to umożliwiać to nie wiem jak to będzie, będę chodzić jak zombi :D Chociaż ostatnio ze snem nie mam problemów, padam o 23 budzę się po 9 w nocy z 2 przerwy n siku więc póki co nie mogę narzekać :D

Do góry