olaaa7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba właśnie przed porodem nie powinno się tego robić, tak jak dotykać piersi-sutków, bo to pobudza skurcze. Za to już podczas akcji porodowej bardzo wskazane. Kolega dostał przykaz od położnej masowania żonie sutków pod prysznicem żeby przyspieszyć akcje
WRESZCIE skończył się u mnie 1 trymestr! [emoji1308]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Dupka już nie biorę ale mam luteine 2x1
# ja mam brac do 16-ego tygodnia, ale luteina to chyba ma podobne dzialanie ? Wogole nie rozumien zastosowania duphastonu * na wywołanie miesiaczki * na podtrzymanie ciazy. Jedno drugiemu zaprzecza ... :/ #
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
jak wejdziesz w aplikacje widzisz tojak wcisniesz w lewym górnym rogu te trzy poprzeczne kreski widzisz toa jak będziesz ustawienia to maszi tam jest sygnatura... Tam wklejasz link
Może jeszcze uda im się Ciebie gdzieś wcisnac? Zadzwoń i popytaj ...
Ja też się dołączam do życzeń @Nowaja16. Życzę Ci szczególnie tego, żebyś w lipcu została szczęśliwą mamusią
Powodzenia na prenatalnych
Kto pierwszy dzisiaj wizytuje?
To moja druga ciąża, dość późno się zorientowałam, bo karmię jeszcze piersią i okres wcale mi nie wrócił, także problemy pierwszego trymestru przeszły niezauważone.Super, kolejna lipcówka Witaj powiedz coś o sobie
Co do głaskania, mi nie pozwalali, ale miałam twardy brzuch, który stawiał się z byle powdu i skróconą szyjkę. W zdrowej ciąży glaskane nie zaszkodzi, ale jeśli macica jest nadwrażliwa, lepiej jej nie dokładać.Ja np tego nie wiedzialam I glaskalam cala ciaze corke w brzuszku
No to sie najadlas strachuSuchajcie wczoraj mój lekarz dał mi resztę kartek z prenatalnych bo drukarka w szpitalu coś się zaciela, wklepal te moje dane w kom i wydrukowałem przychodzi i mówi mi czy dodatkowe badania były robione? A ja ze nie.. a tam ryzyko trisomii 21 1:39 ja takie oczy a on tłumaczy że bierze się ten drugi wynik że 20 razy to się mnożyć czyli 1:834 coś takiego
Nagle przypomniało mi się ze on ma jeszcze jedna osobę z moim nazwiskiem i imieniem i jej te wszystkie dane wklepal, Właśnie mu nie pasowało bo zastanawiał się jak patrzył na mnie ze mam 43 lata haha mówi że bardzo młodo wyglądam.... BOŻE zeszla na zawał
Bardzo duzo blizniakow i bardziej mnogich ciaz plus duza smiertelnosc wsrod dzieci, mozliwe ze jakas choroba genetyczna, ale ciezko stwierdzic, bo tam skad on pochodzi, nie ma za bardzo lekarzy i takich rzeczy.Jakie ryzyko ze str meza...
To masZ dodatkowe scan z nhs? Tyle dobrze co
Ja mam wizyte dopiero o 14:30, troche glupio, bo od 12:15 do 14:15 mam szkole jazdy, wiec nie wiem jak ja wypije tyle wody, zeby miec pelen pecherz. W 15 minut bede musialaKto pierwszy dzisiaj wizytuje?
Mloda swietnie, bo ma kolezanke w swoim wieku[emoji5] Nawet juz mnie chwilami irytuje[emoji6]Bidulka jeszcze Cię musiało rozłożyć jak nie ma Cie w domu
A córka jak tam?
Żeby tak w terminie wystarczyło głaskać brzuch, żeby dziecko na świat wygonić hehe. W dniu terminu miałam już tak serdecznie dość bycia w ciąży, że próbowałam wszelkich bezpiecznych domowych sposobów, a młody miał to gdzieś
Ale tak samo przy ciąży zagrożonej nie powinno się karmićA te ktore karmia kp starszak cala ciaze?? nic sie nie dzieje hah chyba atomek karmi
Mi kp w 7 mscu zaniklo ale siara leci [emoji15][emoji4][emoji16]caly czas