reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Różnie to jest, ja na szczęście mam praktycznie bezproblemowe ciąże po za mdłościami i wymiotami i dzięki temu mogę spokojnie zajmować się dzieciaczkami, a mam dwóch maluszków w domu. Nie czuję się jakoś bardziej zmęczona niż w pierwszej ciąży, po prostu wtedy dużo czasu marnowalam.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba masz rację z marnowaniem czasu w pierwszej ciąży. Ja co prawda na zwolnienie poszłam 2 tyg przed porodem, ale wtedy całkowicie inaczej żyłam. Teraz jestem chyba bardziej zorganizowana.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój syn ma 13 miesięcy. Jest bardzo aktywny, ciekawski. Większość czasu spędzam z nim sama. Jest jeszcze malutki i sama jestem w szoku jak sobie z nim daje radę. Tego bałam się zachodząc w ciążę. Choć zawsze chciałam mieć dzieci z mala różnica wieku.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Urodzisz, rok czasu i bedziesz miala spokoj. dzieciaczki beda sie razem bawily, dogadaja sie :)

Różnie to jest, ja na szczęście mam praktycznie bezproblemowe ciąże po za mdłościami i wymiotami i dzięki temu mogę spokojnie zajmować się dzieciaczkami, a mam dwóch maluszków w domu. Nie czuję się jakoś bardziej zmęczona niż w pierwszej ciąży, po prostu wtedy dużo czasu marnowalam.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Juz masz doswiadczenie, przyzwyczailas sie w poprzednich ciazach do tego stanu wiec jest Ci lzej :)

Moim zdaniem strata pieniędzy. Posłuży Ci max 2 miesiące bo potem już będziesz czuła ruchy. Nie znajdziesz tętna to będziesz jechać zaraz do szpitala, a prawda taka że to tętno nie jest tak łatwo znaleźć. Moja przyjaciólka miała, potem sie okazało ze cały czas słyszała swoje tętno a nie dziecka. Raz nie mogła znaleźć pojechała na ip. Pokazała lekarzowi jak zawsze go szukała to ją uświadomił że to nie było serce dziecka tylko jej :D Bartek ma już 3 lata, ale bicia serduszka jak sie okazuje mama słuchała tylko na usg :)

No wlasnie slyszalam tez takie opinie, ale moze gdyby lekarz pokazal mi jak szukac serduszka, to by mi bylo latwiej.. Sama nie wiem. Slyszec i martwic sie co 4tygodnie ..

reklama
No wlasnie slyszalam tez takie opinie, ale moze gdyby lekarz pokazal mi jak szukac serduszka, to by mi bylo latwiej.. Sama nie wiem. Slyszec i martwic sie co 4tygodnie ..
Lekarz może i Ci Pokaże ale co z tego jak dziecię się za 5 min obróci, przekręci itp i znowu nie bedziesz mogła znaleźć. Moim zdaniem więcej stresu Ci to zafunduje

Do góry