reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Po cichu na to liczę, choć wiem że będzie na początku trudno.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam nie narzekałam:) moich dzieli 15 miesięcy i jeśli miałoby faktycznie być tak ciężko z dwójką, z tak małą różnicą to nie prędko zdecydowałabym się na kolejne, a jednak taką decyzję świadomie podjęłam ;) każda różnica ma swoje plusy i minusy...
Juz masz doswiadczenie, przyzwyczailas sie w poprzednich ciazach do tego stanu wiec jest Ci lzej :)
Bardziej chodzi o to, że nie mam czasu na analizowanie jak to mi ciężko, gdy mdli, wymiotuje, czy coś zaboli. Bo dzieci trzeba nakarmić, przebrać, zabrać na spacer, pobawić sie z nimi itp. i jeszcze się przy tym uśmiechać

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestesmy w tym szpitalu, a ja czuje sie coraz gorzej, gardlo boli, glowa boli. No zalamac sie idzie[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tam nie narzekałam:) moich dzieli 15 miesięcy i jeśli miałoby faktycznie być tak ciężko z dwójką, z tak małą różnicą to nie prędko zdecydowałabym się na kolejne, a jednak taką decyzję świadomie podjęłam ;) każda różnica ma swoje plusy i minusy...

Bardziej chodzi o to, że nie mam czasu na analizowanie jak to mi ciężko, gdy mdli, wymiotuje, czy coś zaboli. Bo dzieci trzeba nakarmić, przebrać, zabrać na spacer, pobawić sie z nimi itp. i jeszcze się przy tym uśmiechać

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ci powiem ze sie ciesze z malej roznicy wieku. Dzieciaki sa jak blizniaki,chodza do jednej klasy maja wspolnych kolegow.Corka miala 11miesiecy jak sie syn urodzil ,a corka 3.5 jak urodzil sie najmlodzy. Teraz tylko taka roznica duza bedzie a tak to mialam 3maluchow w domu

Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biedna. Wlasnie wczoraj rozmawialam z mama, ze ja bym nie dala rady byc w ciazy i jednoczesnie opiekowac sie malym dzieckiem. Podziwiam was ❤ a mama na to, ze a jak ja musialam so ie dac rade ? M. mial 7 lat jak urodzila sie O. Ty bylas za 3 miesiace w brzuchu. A za 5 lat urodzil sie K.
Spoko dasz radę. Czasami są takie dni że gorzej się czuję ale jak widać dla dziecka zawsze znajdziesz czas i siły.
Moja mama miała tak moją siostrę, po roku brat, po następnych 2 latach ja, po 9 latach siostra i następnych 3 latach brat. Przy najmłodszych każdy z nas już pomagał. Wiem, że moi rodzice wprowadzili się na swoje jak miałam roczek, więc miała wsparcie w mojej babci w tym najtrudniejszym czasie.

Do góry