reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też biorę nospę od 6 tygodnia odkąd zakrwawiłam 3x1 i Asmag 3x2

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mi narazie też cały czas kazała brać taki zestaw, i faktycznie wszystko mi się uspokoiło przy tym

Mój też miał być, ale własnie kilka dni temu postanowiłam się z nim rozstać. więc czeka mnie samotny poród

O rety... strasznie mi przykro... ale może przyszły ojciec ogarnie się, coś przetrawi i będzie potrafił zachowywać się tak jak powinien...

A co jesli nie zgodze sie na oks. Czym wywolaja porod ?

Ja nie mialam, mialam mega małe rozwarcie, szyjka skracała sie mega wolno i skurcze krzyżowe które mnie wykańczały, więc położna stwierdziła że oxy mnie "dobije" ;)

@madzia0902 chyba jestem silniejsza bardziej niż mi się wydawało :) strach jest ale chęć zostania mamą wygrywa :)

p19u3e3k130qtovt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

I to jest cudowne <3

Ale faktem jest ze faceci maja jakiś kryzys w trakcie małżeństwa u Nas bylo krucho długa historia prawie rozwod ale oboje zawalczylismy szczerze i dziś nie wyobrażam sobie ze nie jesteśmy razem

16udyx8di9hvrs5t.png

No i to jest najważniejsze, że obie strony chcą ratować związek.

Witajcie[emoji5] Dzis nawet niezle pospalam. Jem sniadanie i sie pakuje do tego szpitala.
Milefo dnia zycze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Powodzenia i jak najmniej stresu!

Ja zastanawiam się nad doulą. Ale rozważam poród prywatny. Będzie mnie kosztował 6tys, doula 1,5tys więc jeszcze nad tym pomyslę. Jestem umówiona w tym tyg w szpitalach prywatnych żeby obejrzeć oddzialy i pogadać na temat tych porodów prywatnych. W 2 chyba jest doula doliczona w koszta. Będę jeszcze myśleć :)

A gdzie w Waiwe chcesz rodzić prywatnie? Ja myślę nad medicoverem

O rety... strasznie mi przykro... ale może przyszły ojciec ogarnie się, coś przetrawi i będzie potrafił zachowywać się tak jak powinien...

Ja nie mialam, mialam mega małe rozwarcie, szyjka skracała sie mega wolno i skurcze krzyżowe które mnie wykańczały, więc położna stwierdziła że oxy mnie "dobije" ;)

I to jest cudowne <3

No i to jest najważniejsze, że obie strony chcą ratować związek.

Powodzenia i jak najmniej stresu!

A gdzie w Waiwe chcesz rodzić prywatnie? Ja myślę nad medicoverem

Byc moze, ale na wiele bym nie liczyla ;)

reklama
Do góry