reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja kupilam i sa nakladki rowniez dla dziecka, to mnie zachecilo do kupna ;)
Dokladnie, wiele modeli ma dodatkowa maseczke dla dziecka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No jedna miala angine chyba, ale to tez raczej nie bezpieczne. W sumie nie wiem co bedziej, czy mocny antybiotyk czy choroba :/ a ta druga katar, lekki kaszel.
Duomox to podstawowy antybiotyk podawany ciezarnym. Oczywiscie tylko w razie koniecznisci, a angina raczej wymaga podania antybiotyku. Choroba na pewno dzidzi zaszkodzi, ten antybiotyk raczej nie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie, nie z farmacja, ale z medycyna[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
O to jeszcze lepiej ☺️ wyczytałam, że nospa przez to, że rozluźnia może powodować rozluźnienie szyjki. Ja już biorę prawie 3 tygodnie 3 razy dziennie. To możliwe, żeby tak działała?zawsze czytałam zresztą gin też mi tak mówiła, że działa przeciwporonnie i faktycznie jak mi ją włączyła to plamienia ustały całkowicie ale teraz się przestraszyłam i nie daje mi to spokoju

Duomox to podstawowy antybiotyk podawany ciezarnym. Oczywiscie tylko w razie koniecznisci, a angina raczej wymaga podania antybiotyku. Choroba na pewno dzidzi zaszkodzi, ten antybiotyk raczej nie[emoji5]
To prawda, znam pare kobiet, ktore wzbranialy sie przed braniem lekow, a w efekcie to choroba w koncu im zaszkodzila bardziej, niz zrobilyby to antybiotyki.

A gdzie kupowalyscie i jaki? Jakies polecenia? Bo nie znam sie na tym za bardzo. Pamietam, ze moja siostra uzywala jako dziecko, ale nie pamietam, gdzie kupione, ja raczej nie mialam nieprzyjemnosci potrzebowania tego wczesniej :D

Zapłacilam 120zl, polecam microlife. Dawka soli idzie szybko, nie trzeba siedziec dlugo ;) dobre to jest zwlaszcza przy nie cierpliwym dziecku ;)

O to jeszcze lepiej ☺️ wyczytałam, że nospa przez to, że rozluźnia może powodować rozluźnienie szyjki. Ja już biorę prawie 3 tygodnie 3 razy dziennie. To możliwe, żeby tak działała?zawsze czytałam zresztą gin też mi tak mówiła, że działa przeciwporonnie i faktycznie jak mi ją włączyła to plamienia ustały całkowicie ale teraz się przestraszyłam i nie daje mi to spokoju

Oj Kinga o tym akurat nie mam pojecia Pierwsze słyszę, żeby coś robiła z szyjka. Wielu lekarzy ja przepisuje ciężarnym, chyba wiedzą co robią? Na pewno działa rozkurczowo. A próbowałaś magnezu? Moim zdaniem magnez jest lepszym rozwiązaniem w ciąży, bo działa przeciwskurczowo na wszystkie mięśnie, w tym macie.

reklama
Do góry