reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja się inhaluję solą fizjologiczną i nos mi po niej puszcza. Do tego mnóstwo herbaty z miodem, cytryną, malinkami i imbirem. Na gardło lekarka mówiła żebym kupiła tantum verde do psikania i trochę puszcza [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Tez robie te inhalacje. Ale ja mam katar i zatkany nos juz 5-ty miesiac :(

No ja niestety nie mam inhalatora :(

W ogole czy to jest mozliwe, zeby czuc dziecko przy 13+1 przy pierwszej ciazy? Bo poczulam cos takiego, jak nigdy nie czulam wczesniej, jakby takie musniecie, ale na sto procent nie jelita i tez nie bolalo ani nie ciagnelo, hmmm... Chyba ze sobie cos wymyslam, bo bym chciala poczuc ;)

Już trochę lepiej chociaż gardło dalej boli ale mam nadzieję że przejdzie niedługo [emoji4] ważne że nie mam gorączki, samo gardło jakoś pokonam [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

To najwazniejsze, ze nie masz goraczki. W ciazy malo co wolno na przeziebienie, a co bylo dla mnie bardzo dziwne, przed swietami lezalam pare dni w szpitalu, ze mna w sali dwie dziewczyny. W oko 10-ych tygodniach. Obie w zagrozonych ciazach, obie krwawily i obie przeziebione. Dostaly zalecenie od lekarza ' duomox 2x dziennie. :o :/ a tu na katar nie dostaniesz nic. Heh

No ja niestety nie mam inhalatora :(

W ogole czy to jest mozliwe, zeby czuc dziecko przy 13+1 przy pierwszej ciazy? Bo poczulam cos takiego, jak nigdy nie czulam wczesniej, jakby takie musniecie, ale na sto procent nie jelita i tez nie bolalo ani nie ciagnelo, hmmm... Chyba ze sobie cos wymyslam, bo bym chciala poczuc ;)

Ja ostatnio jak lezalam poczulam jak by mi piorkiem ktos smyrnal po podbrzuszu, ale pewnie tez mi sie wydawalo :(

reklama
Do góry