reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Ja też a jak jechałam na porodowke to wszystkie dziewczyny z sali krzyczał żebym nie zgadzała się na oksytocyne i co... Dały mi Arkusz podczas boli i zaznaczylam że nie zgadzam się na oksyticyne nawet nie zajrzała co ja tam popisalam, a mnie jak zaczęło boleć to nawet nie zwracałem uwagi co mi dane w kroplowkeTeż źle wspominam oksytocyne, dwa porody wywolywane tym dziadostwem. Teraz modlę sie by sie sam porod zaczął.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
U nas puder wklejal sie w ranki i podraznial.A ja przy odparzeniach stosowałam puder ale tylko alantan
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
A ja idę na żywioł już raz urodzilam, pękła mi kość ognonowa i przeżyłam teraz też wszystko zaniosę dla dziecka, pewnie bliżej rozwiązania zacznę się troskę bać ale dam radę
Dzielna :*
kinga30
Tzn My nigdy nie mieliśmy tak odparzenej pupy żeby ranki były to na pewno też inaczejU nas puder wklejal sie w ranki i podraznial.
G
gosc12
Gość
No ja mam najbliżej prywatną klinikę w Szczecinie i tam kosztuje to 5 tys. bez względu na to czy naturalnie czy CC, są też droższe pakiety za np osobny pokój z łóżkiem małżeńskim że może partner z Tobą spać, ale ja raczej wybiorę tą podstawową opcję bo to i tak dość sporo kasy.
Bo sporo, ale czego nie robi sie dla dziecka. Pieniadze nie maja znaczenia, gdy juz wezmiesz w ramiona ta bezbronna kruszyne <3
Agatka29
Ja też tylko tego używałam jak tylko się pojawił problem toCzemu sie termentiolu nie podaje? Ja tylko tego używałam jak już trzeba było.
Tormentiol,
Kochana a Powiedz mi możesz normalnie ie funkcjonowc, gotować sprzątać pranie zakupy takie życie codzienne czy doktor coś mówil o oszczędzaniu się
Agatka29
Zadaj mi to pytanie w czerwcu hehe ciekawe czy zmiekneDzielna :*
redavecad
Oj to ja nawet sie nie odzywalam, bo w pierwszej ciąży byłam 2 tygodnie po terminie, a w drugiej ciąży miałam w 38 tygodniu rozwarcie mi szlo do 6 cm bez bolu, więc dali oksytocyne na wywolanie tych skurczy. Ten ostatni raz chciałabym mieć poród, który naturalnie przyjdzie i przebiegnie.Ja też a jak jechałam na porodowke to wszystkie dziewczyny z sali krzyczał żebym nie zgadzała się na oksytocyne i co... Dały mi Arkusz podczas boli i zaznaczylam że nie zgadzam się na oksyticyne nawet nie zajrzała co ja tam popisalam, a mnie jak zaczęło boleć to nawet nie zwracałem uwagi co mi dane w kroplowke
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Co do podawania oxy to przy 1 porodzie dostalam i na mnie nie dzialala nic a nic...... Rozwarcie nie szlo skorcze slabe. Jak mlodej spadlo tetno a mi skoczylo cisnienie to na cito na cc. @kinga30 a jakie mialas znieczulenie przy cc? Ja mialam 1 z tym z kregoslup. A 2 nastepne ogolne ze wzgledu na leki i nie wiem czy teraz znow ogolne.
Podziel się: