Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Coś mnie brzuszek zaczął boleć, wzięłam magnez i leżę ale mały mi bardzo nie daje chce leżeć na mnie.... bardziej skakać
To Ci mały łobuz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś mnie brzuszek zaczął boleć, wzięłam magnez i leżę ale mały mi bardzo nie daje chce leżeć na mnie.... bardziej skakać
Ha ha to tak jak ja jak cis skończę jeść to już myślę ci by tu później zjeśćDacie rade !!! mi na szczescie minelo jem jem i jem terAz
To ciekawie, heh ja mialam okropne mdlosci, wmuszalam w siebie w ciagu calego dnia miske rosolu. Martwilam sir o malenstwo, ale nawet wody nie moglam przelknac, cale szczescie nie wymiotowalam trzy tygodnie czulam sie bardzo dobrze, zaczal sie 4 miesiac i spowrotem zmeczenie, mdlosci. Wiec chyba tak juz bedzie do koncaOd początku już świadomej ciąży nietknelam sushi i pewnie tak pozostanie do lipca do porodu bo ja to więcej bym stresu miała niz przyjemnosci z tego jedzenia . A smaki pozmienialy w ciągu tych tygodni przechodziłam różne etapy przez pierwsze 3 miesiące praktycznie żyłam o bułce z masłem i wodzie ale tylko lekko gazowanej bo inna nieprzechodzila mi przez gardło odrzucilo mnie od mleka itp później miesa chociaż teraz już coraz częściej zdarza mi się je zjeść później było parę tygodni gdzie praktycznie jadłam normalnie a od 4 dni znów mega mdłości i wymioty także takie cudowanie u mnie trochę z tym jedzeniem A jak u Ciebie smaki i samopoczucie? Pracujesz czy jesteś na l4?
Chodzisz prywatnie ?Wizyty raz w miesiącu nie są dla mnie . Zdecydowanie za rzadko.
W ktorym tygodniu jestescie ?Ha ha to tak jak ja jak cis skończę jeść to już myślę ci by tu później zjeść
Dzisiaj daje mi popalić pewnie dlatego że nie był na dworze, niechciako mi się dziś nigdzie wychodzic ale jeszcze z 1,5 godzinki i luluTo Ci mały łobuz
Ja w 16W ktorym tygodniu jestescie ?
Tak, tylko gdzie wkleic ten link koncowy ?
Busko-Zdrój czesc a Ty ?Witam Klaudia i gratuluje z jakich okolic Kielc jesteś?