madzia0902
Fanka BB :)
Chciałam tylko sprawdzić czy działa mi suwaczek nie działa coś źle wklejam chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam nie rozumiem hehNo dla mnie też nie są wizyty raz w miesiącu dostałabym na głowę chyba przez ten miesiąc ja dwa tygodnie a już i tak mi się dłuży ja zaczynam 16 tydzień
Nie zmieniły sie smaki ? Dalejmasz ochote na sushi ?
Przepraszam nie rozumiem heh
Co tych tych ryb wędzonych to odradzają z uwagi na zbyt niską temperaturę przetwarzaniaBo mnie się wydaje że ryby wędzone na ciepło jeść można, nie raz widziałam jak mój tato wędzi i w takiej wędzarce jest bardzo duża temperatura więc nie sądzę aby jakieś bakterie przetrwały Co do zakazu to raczej chodzi o ryby wędzone na zimno
O suwaczek chodzi? Z tej strony https://www.suwaczki.comNagini jak zrobilas sobie : jestem w 11tygodniu .. ?
W swoim profilu wklejasz link suwaczka w sygnaturę (zakładka po lewej) przed chwilą tak zrobiłam i zaczęło u mnie działaćJak zrobic ten suwaczek ? Gdzie wkleic ten link ? Powie ktos ?
Dzisiaj znowu cały dzień walczę [emoji85]
Skończyłam nocną zmianę dzisiaj o 11 , idę na parking i... przed samym autem zaczęłam wymiotować. [emoji85] 13 tc .
Brzuch ja mam wielki przy blizniakach już nawet lekarza pytałam czy to normalne.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom