reklama
joanna4258
Fanka BB :)
Ja korzystam z różnych pampersów. I mam to szczęście, że moich chłopaków żadne nie uczulały. Ale niestety każdy musi na swoim dziecku przetestować....
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja tez uzywalam dady i te z lidla na pampersy dzieciaki mialy uczulenieNo właśnie moje koleżanki też polecają te Daddy bo podobno po pampersach dzieci byly poodparzane itd a po nich nic
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
KRROPELKA
u mnie z pierwszym synem tylko pampers wchodzil w gre. libero i huggis odparzaly potwornie. ajgirszy byl huggis. innych juz nie testowalam. jechalam na pampersach do konca. przy drugim synu kupowalam juz tylko pampersy, ale przetestowalam libero, bo dlstalam w taki pakiecik w szpitalu. drugi syn nie mial uczulenia na libero, ale i tak wole pampersy. libero sa dla mnie sztywne jak blacha.
Zonami
U nas też tylko pampers spróbowałam wszystkich na rynku dosłownie, i nie była to kwestia uczulenia ale komfortu, miękkości i braku przeciekania.
Dziewczyny czy jutra natknela się na dżinsy w miarę na czasie najlepiej rurki ciążowe ale bez tego pasa na brzuch tylko z gumką wycięte z niskim stanem? Szukam szukam i nic. W tamtej ciąży miałam z pasem i pamiętam jak mi było gorąco w brzuch i ciągle swedzialo. A jestem aktywna zawodowo i nie bardzo w leginsach a sukienek nie lubię
Dziewczyny czy jutra natknela się na dżinsy w miarę na czasie najlepiej rurki ciążowe ale bez tego pasa na brzuch tylko z gumką wycięte z niskim stanem? Szukam szukam i nic. W tamtej ciąży miałam z pasem i pamiętam jak mi było gorąco w brzuch i ciągle swedzialo. A jestem aktywna zawodowo i nie bardzo w leginsach a sukienek nie lubię
Załączniki
Produkujecie tyle, że nie nadążam :rotfl:
@Sabinaaa81 - dobrze, że plamienia się uspokoiły... brązowe to pozostałości po krwawieniu, które zostały gdzieś w zakamarkach.. trzymam kciuki, żeby już był spokój, no i bądź dobrej myśli...
co do pieluszek, to biorąc pod uwagę moje przeboje, wysypki po podpaskach itd, to na początek pewnie będę miała po parę sztuk z wielu różnych firm, żeby eksperymentować.. no i chusteczki nasączane itd na 99% będę robiła sama... (swego czasu wykorzystywałam na wyjazdach, do demakijażu itd, i tak jak mogłam bez problemu ręce "umyć", twarz o ile potem umyłam wodą, to tak, jak się próbowałam "podmyć" chusteczką dla niemowląt, to wyglądałam jakbym była poparzona....)
Biorąc pod uwagę, że mąż ma bardzo podobnie, to pewnie pozostanę przy kosmetykach handmade jak teraz dla nas
@Sabinaaa81 - dobrze, że plamienia się uspokoiły... brązowe to pozostałości po krwawieniu, które zostały gdzieś w zakamarkach.. trzymam kciuki, żeby już był spokój, no i bądź dobrej myśli...
co do pieluszek, to biorąc pod uwagę moje przeboje, wysypki po podpaskach itd, to na początek pewnie będę miała po parę sztuk z wielu różnych firm, żeby eksperymentować.. no i chusteczki nasączane itd na 99% będę robiła sama... (swego czasu wykorzystywałam na wyjazdach, do demakijażu itd, i tak jak mogłam bez problemu ręce "umyć", twarz o ile potem umyłam wodą, to tak, jak się próbowałam "podmyć" chusteczką dla niemowląt, to wyglądałam jakbym była poparzona....)
Biorąc pod uwagę, że mąż ma bardzo podobnie, to pewnie pozostanę przy kosmetykach handmade jak teraz dla nas
reklama
KRROPELKA
odnosnie chustek mokrych to czesto te tansze sa lepsze. maja lepszy sklad. my dlugi czas uzywalismy pampersowych i potem nagle znikly z polek. m zaczal szperac w necie i sie okazalo, ze wycofali bo mialy jakis trujacy skladnik. potem niby wrocily w ulepszpnej formie. ale my juz do niehc nie wrocilismy
Podziel się: