reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny tylko nie robcie teraz zapasow pieluch, bo nie wiadomo czy nie uczula akurat Waszego dziecka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
u mnie z pierwszym synem tylko pampers wchodzil w gre. libero i huggis odparzaly potwornie. ajgirszy byl huggis. innych juz nie testowalam. jechalam na pampersach do konca. przy drugim synu kupowalam juz tylko pampersy, ale przetestowalam libero, bo dlstalam w taki pakiecik w szpitalu. drugi syn nie mial uczulenia na libero, ale i tak wole pampersy. libero sa dla mnie sztywne jak blacha.

U nas też tylko pampers spróbowałam wszystkich na rynku dosłownie, i nie była to kwestia uczulenia ale komfortu, miękkości i braku przeciekania.
Dziewczyny czy jutra natknela się na dżinsy w miarę na czasie najlepiej rurki ciążowe ale bez tego pasa na brzuch tylko z gumką wycięte z niskim stanem? Szukam szukam i nic. W tamtej ciąży miałam z pasem i pamiętam jak mi było gorąco w brzuch i ciągle swedzialo. A jestem aktywna zawodowo i nie bardzo w leginsach a sukienek nie lubię ;)

Załączniki

• IMG_20180113_114121.jpg
    IMG_20180113_114121.jpg
    525,2 KB · Wyświetleń: 62
U mnie też tylko pampersy premium care na początku, później jak mały zaczol sam chodzić to pielucho majtki z pampersa ale fakt są dużo droższe także jak komuś pasują z daddy to po co przepłacać :)

Produkujecie tyle, że nie nadążam :rotfl:

@Sabinaaa81 - dobrze, że plamienia się uspokoiły... brązowe to pozostałości po krwawieniu, które zostały gdzieś w zakamarkach.. trzymam kciuki, żeby już był spokój, no i bądź dobrej myśli...

co do pieluszek, to biorąc pod uwagę moje przeboje, wysypki po podpaskach itd, to na początek pewnie będę miała po parę sztuk z wielu różnych firm, żeby eksperymentować.. no i chusteczki nasączane itd na 99% będę robiła sama... (swego czasu wykorzystywałam na wyjazdach, do demakijażu itd, i tak jak mogłam bez problemu ręce "umyć", twarz o ile potem umyłam wodą, to tak, jak się próbowałam "podmyć" chusteczką dla niemowląt, to wyglądałam jakbym była poparzona....)
Biorąc pod uwagę, że mąż ma bardzo podobnie, to pewnie pozostanę przy kosmetykach handmade jak teraz dla nas ;)

reklama
odnosnie chustek mokrych to czesto te tansze sa lepsze. maja lepszy sklad. my dlugi czas uzywalismy pampersowych i potem nagle znikly z polek. m zaczal szperac w necie i sie okazalo, ze wycofali bo mialy jakis trujacy skladnik. potem niby wrocily w ulepszpnej formie. ale my juz do niehc nie wrocilismy

Do góry