reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeden dzien mnie nie bylo i zeby wszystko przejrzec to co najmniej godzina potrzebna. Wczoraj juz mialam male zakupy dla dzidzi w h&m sa fajne promocje [emoji1][emoji1] i juz kupilam pampersy. Szwagierka mi polecila z dady z biedronki powiedziala ze nie przeciekaja jak te nowe z Pampersa podobno nowa seria jest do kitu. A wy co sadzicie?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Sabinaaa81 Jak dziś się czujesz? Przestałas krwawic?
Plamienia przeszły. Wkładka po nocy prawie czysta. Krwotok się nie powtórzył. Za to od rana mam śluz zabarwiony na brązowo. Leżę, bo brzuch trochę boli. Wzięłam nospę rano. W nocy śniło mi się, że maluch wystawiał rączkę przez brzuch jakby chciał przybić piątkę. Klinika obok w mieście, w której można zrobić prywatnie USG, ma obstawione wszystkie terminy na soboty do końca miesiąca :-( Dzwoniłam, ale mnie nie przyjmą dziś. Muszę jakoś przeczekać weekend.

Ale się wczoraj w nocy zryczałam, myślałam że mi oczy wypłyną :D Oglądałam program w tv jak matki postanawiają urodzić dzieci i oddać je do adopcji. Jedna biedna tak płakała trzymając córeczkę i podpisując papiery adopcyjne że szok, a ja oczywiście ryczałam razem z nią :( Ludzie straszne dramaty przeżywają, wiadomo że dla jednych rodziców co adoptują to jest najszczęśliwszy dzień w życiu bo w końcu mają upragnione dziecko no ale dla innej matki to jest tragedia. Eh oby nigdy w życiu żadna z nas nie musiała podejmować tak drastycznych decyzji.

Masz rację to straszne :(

Plamienia przeszły. Wkładka po nocy prawie czysta. Krwotok się nie powtórzył. Za to od rana mam śluz zabarwiony na brązowo. Leżę, bo brzuch trochę boli. Wzięłam nospę rano. W nocy śniło mi się, że maluch wystawiał rączkę przez brzuch jakby chciał przybić piątkę. Klinika obok w mieście, w której można zrobić prywatnie USG, ma obstawione wszystkie terminy na soboty do końca miesiąca :-( Dzwoniłam, ale mnie nie przyjmą dziś. Muszę jakoś przeczekać weekend.

O kurczę :( ale widzisz dzidzia dala Ci znać że jest Oki, a brązowy śluz tzn że już jakąś starą krew także jest dobrze. Lez dużo odpoczywaj a na pewno będzie wporzadku :)

Kurvze szkoda ze nie da rady na usg
Ale dobrze ze sie uspokoilo. Trzymam kciuki

Ale się wczoraj w nocy zryczałam, myślałam że mi oczy wypłyną :D Oglądałam program w tv jak matki postanawiają urodzić dzieci i oddać je do adopcji. Jedna biedna tak płakała trzymając córeczkę i podpisując papiery adopcyjne że szok, a ja oczywiście ryczałam razem z nią :( Ludzie straszne dramaty przeżywają, wiadomo że dla jednych rodziców co adoptują to jest najszczęśliwszy dzień w życiu bo w końcu mają upragnione dziecko no ale dla innej matki to jest tragedia. Eh oby nigdy w życiu żadna z nas nie musiała podejmować tak drastycznych decyzji.
Tez kiedys to ogladalam....naprawde matki musza byc zdesperowane zeby oddac wlasne dziecko. Ale niestety nie kiedy rzeczywistosc i sytuacja materialna i spoleczna zmusza je do tego

Ja pierniczę, położyłam się na 2h, bo znowu w nocy prawie nie spałam, a to prawie 200 postów do nadrobienia :O
Jak się ogarnę, to spróbuję podpisywać choć z grubsza... Albo laptopa wezmę, bo inaczej nie ma szans chyba.... :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tez kiedys to ogladalam....naprawde matki musza byc zdesperowane zeby oddac wlasne dziecko. Ale niestety nie kiedy rzeczywistosc i sytuacja materialna i spoleczna zmusza je do tego

Dokładnie i wam powiem ,że podziwiam i szanuję na maxa te kobiety bo mimo ,że nie może wychować to daje szansę na normalne życie swojemu dziecku to musi być prawdziwa miłość a nie jak niektóre usuwaja ,zabijają po porodzie wrzucają do studni i Ci tylko..

reklama
Jeden dzien mnie nie bylo i zeby wszystko przejrzec to co najmniej godzina potrzebna. Wczoraj juz mialam male zakupy dla dzidzi w h&m sa fajne promocje [emoji1][emoji1] i juz kupilam pampersy. Szwagierka mi polecila z dady z biedronki powiedziala ze nie przeciekaja jak te nowe z Pampersa podobno nowa seria jest do kitu. A wy co sadzicie?

Ja przy corce urzywalam dady i babydteam . Jedne i drugie swietne, a o polowe tansze od pampersow. Rozmiarowka sie troche roznia, wiec w zaleznosci od potrzeb kypowalam tu lub tu[emoji6]Ja polecam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry