reklama
Powiem wam... Że jak do spania służy mi Austria strasznie tak na ból głowy - masakra.. Codziennie mnie boli chyba przez zmianę ciśnienia... Szok dla organizmu.. jest ogólnie piękna pogoda taka prawdziwa zimowa ale nie umiem się przystosować. Powiedzcie mi czy w II trymestrze chodzenie co chwile siku może trochę ustac? Od paru dni już mi się nie chce siku co chwile.. I w sumie to nie martwi ;( czy może maluszek przenósł się ciut wyżej i już mnie tak nie uciska na pęcherz?? Może tak być??
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Tak właśnie jest w 1 trymestrze to nie tylke ucisk maluszka co wariujace hormony. Poczekaj na 3 jak maluch urośnie. Czasem to az kichnąc będzie strachPowiem wam... Że jak do spania służy mi Austria strasznie tak na ból głowy - masakra.. Codziennie mnie boli chyba przez zmianę ciśnienia... Szok dla organizmu.. jest ogólnie piękna pogoda taka prawdziwa zimowa ale nie umiem się przystosować. Powiedzcie mi czy w II trymestrze chodzenie co chwile siku może trochę ustac? Od paru dni już mi się nie chce siku co chwile.. I w sumie to nie martwi ;( czy może maluszek przenósł się ciut wyżej i już mnie tak nie uciska na pęcherz?? Może tak być??
27.06.17 Anastazja [*]
Margana
Fanka BB :)
Tak wlasnie jest, macica jest juz wyzej, nie na wysokosci pecherza[emoji5]Powiem wam... Że jak do spania służy mi Austria strasznie tak na ból głowy - masakra.. Codziennie mnie boli chyba przez zmianę ciśnienia... Szok dla organizmu.. jest ogólnie piękna pogoda taka prawdziwa zimowa ale nie umiem się przystosować. Powiedzcie mi czy w II trymestrze chodzenie co chwile siku może trochę ustac? Od paru dni już mi się nie chce siku co chwile.. I w sumie to nie martwi ;( czy może maluszek przenósł się ciut wyżej i już mnie tak nie uciska na pęcherz?? Może tak być??
27.06.17 Anastazja [*]
Aniołek[*]8.08.2017
martaaa515
U mnie to samo, nie widzę zamkniętych ani z przeglądarki ani z aplikacji [emoji17]W takim razie pisze do aniaslu z tym ze moze to chwile za nim sie odezwie. Wiec prosze o cierpliwosc
Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
madzia0902
Ale się wczoraj w nocy zryczałam, myślałam że mi oczy wypłyną Oglądałam program w tv jak matki postanawiają urodzić dzieci i oddać je do adopcji. Jedna biedna tak płakała trzymając córeczkę i podpisując papiery adopcyjne że szok, a ja oczywiście ryczałam razem z nią Ludzie straszne dramaty przeżywają, wiadomo że dla jednych rodziców co adoptują to jest najszczęśliwszy dzień w życiu bo w końcu mają upragnione dziecko no ale dla innej matki to jest tragedia. Eh oby nigdy w życiu żadna z nas nie musiała podejmować tak drastycznych decyzji.
Wronka199
Przy arytmi cc? Skad wiesz?? Wolalabym naturalnieNa bank cc
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
madzia0902
JA też zamkniętych nie widzę, chyba że to ktoś najpierw musi mnie przyjąć ?U mnie to samo, nie widzę zamkniętych ani z przeglądarki ani z aplikacji [emoji17]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
Podziel się: