reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po wizycie. Juz spokojna i zadowolona. Dziecko przetrwalo te moje przejscia ze szpitalem i spokojnie sobie rosnie :) ma 8,8 cm. Nawet pani doktor wlaczyla wersje 3d. Moj lekarz nie ma tej opcji, to byl nasz pierwszy raz. Za tydzien nastepna wizyta jakos przetrzymam ;)
Mama zostaje jeszcze na przyszly tydzien, bardzo mi pomaga jej obecnosc...
Super, że wszystko w porządku. Na pewno spokojniejsza teraz będziesz

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1515680305-4720d1dd7799d139-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny zobaczcie na swoich wymianach z pappa normy chciałabym porównać chyba jest Ok bo powiedzieli ze jak wyjdzie ryzyko będą dzwonic jak nie to wyślą wyniki na maila i dziś dostalalm

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja nie mam podanego przedziału z pappy. Mam tylko takie wyniki z trisomii
IMG_20180111_202844.jpg

Dziewczyny a w moim wieku (30 lat) jakie Wy macie wyniki?

Załączniki

• IMG_20180111_202844.jpg
    IMG_20180111_202844.jpg
    202,4 KB · Wyświetleń: 395
No najgorsze takie emocje kiedy człowiek nieumie sam że sobą sobie poradzić, ale z drugiej strony wiesz ja widzę w tym i plus zasuwasz żeby było posprzątane,ugotowane zawozisz przywozisz wszystko podane że tak powiem"pod nos "a tego nie szanuja i nie doceniają czasami taki wstrzas się przyda kochana i zobaczysz że od teraz zaczną zwracać uwagę na to uwagę jak będą wyciągać ciuchy itd za parę miesięcy będzie kolejny maluszek i wtedy to Ty będziesz ich potrzebować bo nudzic się nie będziesz a jesteś tylko człowiekiem a nie maszyna do zasuwania :) także główka do góry nic się niemartw
Dziekuje za slowa otuchy,masz racje . robie dla nich duzo a im nawet talerzy nie chce sie zmyc po obiedzie. Mam nadzieje ze zaczna mi pomagac,zgadzam sie z toba za chwile bedzie maluch i sie nie rozerwe. Ja jedna plus 4 dzieci i maz! Jego tez musze do pionu ustawic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakbym o sobie czytała, dzisiaj na mojego sie przez jakąś głupotę tak wkurzylam, że skończyło się na tym, że poszedł spać do salonu a ja mu tylko na wyjściu powiedziałam, że ma obu chłopaków w nocy ogarnąć i mnie nie budzić bez potrzeby.

Mnie ostatnio naszło by obejrzeć Grincha, bajka o zielonym potworku który nienawidzi świąt. płakałam jak głupia... :szok:

To nie odsyłają :) tylko na mnóstwo pytań w trakcie porodu trzeba odpowiadać. U mnie akurat był oddział i dla skrajnych wcześniaków więc na pewno tam bym została. W innych sytuacjach pewnie przewożą dziecko do specjalistycznej placówki

A no to dobrze, ze nie odsylaja [emoji5]
No wlasnie, dla mnie wazne jest zeby w szpitalu byla odpowiednia opieka dla dziecka w razie jak by cos sie dzialo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry