reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobrze, że trafiłaś na fajną ekipę :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tam gdzie 90% to ekipa męska nie może byc nudno :-) jest się z czego pośmiać. W kilku momentach na wczorajszej nocce czulam się jak w przedszkolu. Jednak prawdą jest, że oni później dorastają :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
W maju i czerwcu. Jak się nie uda to zawieszamy starania do czasu az umowe na stale dostane. Czyli najpozniej w marcu 2020 zaczniemy dzialac na nowo jakby teraz w maju lub czerwcu sie nie udalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ojej, tak dlugo. To trzymam kciuki zeby sie udalo![emoji110][emoji110] My teraz tak mielismy, ze bysmy przetwe zrobili jak by sie w pazdzierniku nie udalo i sie udalo[emoji3] Wam sie tez musi udac!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Margana @Agatka29 ostatnio weny do pisania nie miałam. Teraz nowa praca i z marszy dwa tygodnie nocek :-) ale nie narzekam bo wiara w nowej firmie genialna :-) cieplo mnie do swojego grona przyjęli:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Czyli praca trafiona :) najważniejsze że fajni współpracownicy
Teraz pewnie od kad poszłaś do pracy to jest czas szybciej leci... Troszkę się odciążysz psychicznie jak z ludźmi się pogada
Trzymam mocno są Ciebie w kciuki :) właśnie dziś tak sobie myślalam co u Ciebie?
No i pamiętaj że my musimy wiedzieć pierwsze jak coś :)

Czyli praca trafiona :) najważniejsze że fajni współpracownicy
Teraz pewnie od kad poszłaś do pracy to jest czas szybciej leci... Troszkę się odciążysz psychicznie jak z ludźmi się pogada
Trzymam mocno są Ciebie w kciuki :) właśnie dziś tak sobie myślalam co u Ciebie?
No i pamiętaj że my musimy wiedzieć pierwsze jak coś :)
Tak tak. Jak tylko zajde w ciaze, czy to bedzie maj lub czerwiec czy dopiero 2020 rok to sie pierwsze dowiecie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dziewczyny ratujcie!
Gardło mnie drapie i zaczynają mnie oblewać fale gorąca (może po herbacie z miodem). Nie mam póki co temperatury.
Jakie macie domowe sposoby na przeziębienie? Zrobię zaraz sok z cebuli. Nic z czosnkiem nie dam rady zjeść...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny ratujcie!
Gardło mnie drapie i zaczynają mnie oblewać fale gorąca (może po herbacie z miodem). Nie mam póki co temperatury.
Jakie macie domowe sposoby na przeziębienie? Zrobię zaraz sok z cebuli. Nic z czosnkiem nie dam rady zjeść...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja pije *spam* jak zaczyna mnie cos brac. Do tej pory dzialalo wiec polecam

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratujcie!

oar8qqmzxfkhrczb.png

Na drapanie w gardle mnie pomaga miód, najlepiej rzepakowy, ale każdy dobry byle nie chiński itd. Na pewno nie zaszkodzi, a powinno choć trochę pomóc..

Z innych metod nie wiem :( poza ciążą poleciła bym herbatę z chilli, cynamonem, gałką muszkatołową i miodem i do łóżka się wygrzać, ale w ciąży takie rozgrzewające nie jest najlepsze... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry