reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam w swoich : omega 3, EPA, DHA, żelazo, kwas foliowy plus jeszcze zmetylowana forme, jod, wit.D. Biorę pregna plus

f2w39n7303c24ozn.png
Moje mają taki skład:
1 tabletka zawiera: olej rybi 439 mg, w tym: DHA - 250 mg, żelazo - 30 mg (214%*), jod - 200 mcg (133%*), foliany 800 mcg (400%*), w tym: kwas foliowy 400 mcg, kwas lewomefoliowy 400 mcg, witamina D3 50 mcg (1000%*).

reklama
No właśnie spałam jak zawsze, dziwne to. A szyjesz tą typowo do spania dużą czy tą mniejszą do karmienia? Ja dziś jadę poszaleć :D do wytwórni z serca do Katowic. Wyczaiłam, że mają w sprzedaży worki 1kg za 30 zł min 40 cm szerokości materiały :) A Pani pozwoliła mi przyjechać i sobie samej wybrać co tam będę chciała, cieszę się jak dziecko :p
Gdzie to jest? Najlepszy (i najtańszy) sklep z tkaninami jaki znam na Śląsku jest w laziskach górnych ;)
za kulki silikonowe na allegro zapłaciłam 66zł za 5kg (wiem, duuużo, ale obiecałam dużą poduchę do babci, a i pewnie później do czegoś się zużyje...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie też w sumie loteria, bo nie wiem kiedy dokładnie była owulka, pamiętam, że 15go bolał mnie lekko brzuch, to samo tylko dużo bardziej nasilone było 16go, więc chyba raczej owu była 16go a seks był 13, 15 i 16. Prędzej bym u mnie chyba jednak obstawiała synka.

Ja nie wiem co z tymi facetami jest :D no przynajmniej z większością [emoji14] Mój to raczej jest bardziej ogarnięty :)
Ola ja nigdy nie sygerowalam sie bolem brzucha czy jajników. A sluzem. Przy dniach plodnych jest wpierw gesty ciagnacy jak bialko kurze a w szczycie zawsze sie ze mnie az lalo. Zawsze te klocie mialam okolo owulacyjne a nie typowo w dniu owu.
1515660293-15b02ace8da314c2-aaaaaa.jpeg
1515660301-3fffd2a32008fe75-aaaaaa.png

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Kinga30 daj koniecznie znać co powie ci lekarz? Tak jak pisały dziewczyny może być przez przyklejania lozyska

Marika92 udanego wypoczynku :) szczęśliwej drogi :)
A ja muszę troszkę pomarudzic, już coraz Bardziej stresuje się przed wizytą, a to że mi wszystko przeszlo zero objawów ciąży, znaczy zemdli mnie jeszcze nieraz troszkę ale to nic w porównaniu z mdłościami z 4 tyg temu, a to nic nie ciągnie nie biło w pachwinach, mogę spać na plecach i mnie też nie ciądgnie, sama sobie doszykuje problemów :)
No wygadalam się, może jeszcze usne, wykorzystam że młody śpi :)
Miałam dokładnie to samo [emoji16] kilka dni przez usg piersi nie chciały boleć (specjalnie ciagnelam sutek by sprawdzić i wtedy ew trochę bolalo), ciagniecia w pavhwinach jak na złość przeszly [emoji39] i pojawiły się dopiero po wizycie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Jest prywatny wątek :) Brzuchy ostatnio pokazywałyśmy na wątku z brzuszkami :)

A to tylko wyjatki tam na zamknietym bo ja nic niewiem , od kiedy go macie i kto moderator? Huh
Pokazac brzuch mialam na mysli cala postac na publicznym nie mozna tzn ja tak sadze po co ma ktos widziec ma sylwetke z twarza wiec na priwie nie dajecie fotek?

Onaszczesliwa jak sie czujesz?
My to najlepiej real i juz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ola ja nigdy nie sygerowalam sie bolem brzucha czy jajników. A sluzem. Przy dniach plodnych jest wpierw gesty ciagnacy jak bialko kurze a w szczycie zawsze sie ze mnie az lalo. Zawsze te klocie mialam okolo owulacyjne a nie typowo w dniu owu.
1515660293-15b02ace8da314c2-aaaaaa.jpeg
1515660301-3fffd2a32008fe75-aaaaaa.png

U mnie to ciężko z tymi objawami bo staraliśmy się w pierwszym cyklu po odstawieniu anty, które brałam w sumie 12 lat, ostatnia przerwa w braniu była jakoś w kwietniu zeszłego roku, 2 miesiące.

reklama
U mnie to ciężko z tymi objawami bo staraliśmy się w pierwszym cyklu po odstawieniu anty, które brałam w sumie 12 lat, ostatnia przerwa w braniu była jakoś w kwietniu zeszłego roku, 2 miesiące.
O to szybko wam sie udalo,farciara. Tylko sie cieszyc.[emoji4]

Do góry