reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Znam twoj bol. Ja tez cale dnie sama . D pracyje 2xna rano 2xdruga 2 xnoc 2 dni wolne. Niedziela nie niedziela i w robocie.Ale jest tak ze ma czas dla nic. Np wczoraj 22 a oni zamist spac wojne na poduszki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
I super, ze ten czas znajduje. To bardzo wazne dla dzieci i dla samego ojca. Moj tez nie powiem, bo stara sie, ale jest jak jest. Zmeczenie bierze gore. Musze go poprostu w weekendy czesciej z nimi zostawiac. Bo to jest tak, ze jak jestem ja, to on nie wie nawet w ktorej szufladzie mloda ma skaroetki, a jak mnie nie raz nie bylo, to wszystko ogarnia, nawet w domu syfu nie ma [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Jeszcze apropos parcia płci to moja sąsiadka chciała miec synów wiec jak sie dowiedziała, że 2 bedzie chłopak byla wniebowzieta. Natomiast jej tesciowa, która sama miala 2 synów tak bardzo chciała dziewczynki, że jak usłyszała o 2 wnuku to latała do kościoła się modlić, żeby to była pomyłka.

p19uqqmzxqi22hcj.png

I super, ze ten czas znajduje. To bardzo wazne dla dzieci i dla samego ojca. Moj tez nie powiem, bo stara sie, ale jest jak jest. Zmeczenie bierze gore. Musze go poprostu w weekendy czesciej z nimi zostawiac. Bo to jest tak, ze jak jestem ja, to on nie wie nawet w ktorej szufladzie mloda ma skaroetki, a jak mnie nie raz nie bylo, to wszystko ogarnia, nawet w domu syfu nie ma [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Za to moj to ciemny jest co gdzie i jak. Jak pracowalam to dzwonil co zrobic im jesc, jak i po co! Hihi a jak bylam w szpitalu z Matim i z nimi przyjechal po mnie to dzieciakow ubral jak pajace. Hahahaha. Wiec reasumując zazdroszcze wam facetow ktorzy sa ogarnieci.

Za to moj to ciemny jest co gdzie i jak. Jak pracowalam to dzwonil co zrobic im jesc, jak i po co! Hihi a jak bylam w szpitalu z Matim i z nimi przyjechal po mnie to dzieciakow ubral jak pajace. Hahahaha. Wiec reasumując zazdroszcze wam facetow ktorzy sa ogarnieci.

Przypomnialam sobie jak w styczniu urodziłam, mąż przyjechal z córka by dzidziusia zobaczyla, rozbieram ją, a ona w bluzce odto pizamy i legginsach nad kostki, na nie skarpetki naciagniete :)

Po za tym jak facet może mieć jakiekolwiek roszczenia co do płci skoro to jego plemniki o tym decydują? Komórki jajowe są bezplciowe, to od faceta zależy płeć :D

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nie rozumiem ;))) przeciez jesli daleko od ovulki to zenskie chromosomy decyduja a jesli blisko ovulki to zapladniony meski I jest chlopczyk, u mnie se ta metoda sprawdzila

reklama
Przypomnialam sobie jak w styczniu urodziłam, mąż przyjechal z córka by dzidziusia zobaczyla, rozbieram ją, a ona w bluzce odto pizamy i legginsach nad kostki, na nie skarpetki naciagniete :)
Faceci i ich stylizacje hahahahaha dobrze ze teraz moje juz same sie ubieraja. Najbardziej ogarnieta oliwia i najmloszy. Bo Bartek to zalozy co ma pod reka,tak ze wogole do siebie nie pasuje.

Do góry