Monachium to już dalekoDzień dobry, my trasy ciąg dalszy... Obecnie Monachium
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A jak znosisz taką długą podróż autem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monachium to już dalekoDzień dobry, my trasy ciąg dalszy... Obecnie Monachium
27.06.17 Anastazja [*]
Juz! Coraz blizej niz dalej,szkoda ze nie jestem taka mala jak ty bo bym wam sie do bagazu wpakowala[emoji12]Dzień dobry, my trasy ciąg dalszy... Obecnie Monachium
27.06.17 Anastazja [*]
No to nieźle, dobrze że ci powiedział że chłopiec w 30 fajnie by było jak idziesz rodzić córkę a tu mówią ma pani syna %)Ja rowniez nie wiem,i tez licze ze okresli lekarz na polowkowych!z tym ze uwierze jak sie urodzi bo najmlodszy do 30 to dziewczynka byla !wsZystko naszykowalam po corci i co okazalo sie ze chlopiec az mi lekarz zdjecie jakeczek zrobil bo nie wierzylam. Corka modli sie o siostre juz nawet imie ma wybrane -Nadia
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kumpel tak miał..No to nieźle, dobrze że ci powiedział że chłopiec w 30 fajnie by było jak idziesz rodzić córkę a tu mówią ma pani syna %)
No właśnie spałam jak zawsze, dziwne to. A szyjesz tą typowo do spania dużą czy tą mniejszą do karmienia? Ja dziś jadę poszaleć do wytwórni z serca do Katowic. Wyczaiłam, że mają w sprzedaży worki 1kg za 30 zł min 40 cm szerokości materiały A Pani pozwoliła mi przyjechać i sobie samej wybrać co tam będę chciała, cieszę się jak dzieckoOlaaa7 - może jakoś krzywo spałaś? Na maleństwo faktycznie jeszcze trochę za wcześnie..
Poduszkę ja będę szyła, ale elementy (kulki silikonowe i bawełna ) już zamówione, mam nadzieję, że w piątek do mnie dotrą
Nic trudnego na pewno dasz radę Klikasz tylko w okienku gdzie piszesz posta "wyślij plik" i już Tylko czasem trzeba fotkę zmniejszyć ale ja to robię w Paincie bo najszybciej Daje tylko zmień rozmiar i gotoweNo właśnie zamówiłam to duża chyba 3 metry, mam nadzieję że się w tym nie udusze, jak przyjdzie to zrobię zdjęcie, muszę wkoncu nauczyć się tu wstawić zdj
Tez mam ten problem z tylozgieciem. Lekarz sie niezle musi omordowac zeby mi USG zrobic i zauwazylam, ze co ciaza to gorzej. Nie wiem od czego to zslezne.Kochana ja dopiero teraz się skapnęłam, że na badaniach prenatalnych tych pierwszych mam na wyniku podane tętno dziecka i wynosiło 178 w 11+2 więc się nie martw bo jak widać miałyśmy podobnie a lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze, nawet nic nie wspomniał, że tętno jest za wysokie.
No właśnie mnie olśniło [emoji14]
My dowiedzieliśmy się w 12+3 na normalnej wizycie u gina, że jego zdaniem będzie chłopiec ale to nic pewnego chyba, chociaż nic takiego nie powiedział. Następną wizytę mamy we wtorek i znowu zapytamy co widzi Na pierwszych prenatalnych w 11+2 nie pytałam bo trochę zapomniałam, poza tym w ogóle było ciężko zobaczyć malucha bo mam tyłozgięcie macicy.
Super, wypoczywaj i przywieź trochę śniegu I dbajcie o siebieDzień dobry, my trasy ciąg dalszy... Obecnie Monachium
27.06.17 Anastazja [*]
No właśnie nie bo ten ból mnie już obudził i bolało już jak leżałam, zobaczę czy się to znowu powtórzy.A nie zerwała się za szybko z łóżka? Moja mam zawsze mi powtarza że teraz zanim wstanę z łóżka mam chwilkę posiedzieć, teraz nasz organizm pracuje na najwyższych obrotach i też nieraz mam Mrroczki przed oczami
Ja nie śpię a jest 2:48... Trasa do Austrii uuuu
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana -
Proszę bezpiecznie dotrzeć i wrócić no i uważaj na siebie (was)oczywiscie :*** miłego wypoczynku