reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry, my trasy ciąg dalszy... Obecnie Monachium :)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Monachium to już daleko :)
A jak znosisz taką długą podróż autem?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja rowniez nie wiem,i tez licze ze okresli lekarz na polowkowych!z tym ze uwierze jak sie urodzi bo najmlodszy do 30 to dziewczynka byla !wsZystko naszykowalam po corci i co okazalo sie ze chlopiec az mi lekarz zdjecie jakeczek zrobil bo nie wierzylam. Corka modli sie o siostre juz nawet imie ma wybrane -Nadia

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No to nieźle, dobrze że ci powiedział że chłopiec w 30 fajnie by było jak idziesz rodzić córkę a tu mówią ma pani syna %)

No to nieźle, dobrze że ci powiedział że chłopiec w 30 fajnie by było jak idziesz rodzić córkę a tu mówią ma pani syna %)
Kumpel tak miał..
Co prawda nie w pl, więc usg zadziej, ale mimo wszystko... Miał być syn, a że jest Hania, to się okazało po porodzie - wracała do domu ze szpitala w kocyku w autka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Olaaa7 - może jakoś krzywo spałaś? Na maleństwo faktycznie jeszcze trochę za wcześnie..

Poduszkę ja będę szyła, ale elementy (kulki silikonowe i bawełna ;)) już zamówione, mam nadzieję, że w piątek do mnie dotrą ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie spałam jak zawsze, dziwne to. A szyjesz tą typowo do spania dużą czy tą mniejszą do karmienia? Ja dziś jadę poszaleć :D do wytwórni z serca do Katowic. Wyczaiłam, że mają w sprzedaży worki 1kg za 30 zł min 40 cm szerokości materiały :) A Pani pozwoliła mi przyjechać i sobie samej wybrać co tam będę chciała, cieszę się jak dziecko :p

No właśnie zamówiłam to duża chyba 3 metry, mam nadzieję że się w tym nie udusze, jak przyjdzie to zrobię zdjęcie, muszę wkoncu nauczyć się tu wstawić zdj
Nic trudnego na pewno dasz radę :) Klikasz tylko w okienku gdzie piszesz posta "wyślij plik" i już :) Tylko czasem trzeba fotkę zmniejszyć ale ja to robię w Paincie bo najszybciej :) Daje tylko zmień rozmiar i gotowe :)

Kochana ja dopiero teraz się skapnęłam, że na badaniach prenatalnych tych pierwszych mam na wyniku podane tętno dziecka i wynosiło 178 w 11+2 więc się nie martw bo jak widać miałyśmy podobnie a lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze, nawet nic nie wspomniał, że tętno jest za wysokie.

No właśnie mnie olśniło [emoji14]

My dowiedzieliśmy się w 12+3 na normalnej wizycie u gina, że jego zdaniem będzie chłopiec ale to nic pewnego chyba, chociaż nic takiego nie powiedział. Następną wizytę mamy we wtorek i znowu zapytamy co widzi :) Na pierwszych prenatalnych w 11+2 nie pytałam bo trochę zapomniałam, poza tym w ogóle było ciężko zobaczyć malucha bo mam tyłozgięcie macicy.
Tez mam ten problem z tylozgieciem. Lekarz sie niezle musi omordowac zeby mi USG zrobic i zauwazylam, ze co ciaza to gorzej. Nie wiem od czego to zslezne.

xrotgov3q3o4y33i.png

A nie zerwała się za szybko z łóżka? Moja mam zawsze mi powtarza że teraz zanim wstanę z łóżka mam chwilkę posiedzieć, teraz nasz organizm pracuje na najwyższych obrotach i też nieraz mam Mrroczki przed oczami
No właśnie nie bo ten ból mnie już obudził i bolało już jak leżałam, zobaczę czy się to znowu powtórzy.

reklama
Do góry