reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja nie śpię a jest 2:48... Trasa do Austrii uuuu

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Spokojnej drogi, no i udanego wypoczynku :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam sie z rana [emoji5] Dzis zaczynam 15tc [emoji3]
Moi pojechali, ja ide spac i nie wiem kiedy wstane po tak nieprzespanej nocy.
Milego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam sie z rana [emoji5] Dzis zaczynam 15tc [emoji3]
Moi pojechali, ja ide spac i nie wiem kiedy wstane po tak nieprzespanej nocy.
Milego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Spokojnych snów :)

Ja też potem pośpię, ale pewnie na raty ;) na razie zjadłam śniadanie, i koloruję kolorowankę rotfl (ale serio - faktycznie mogą być "antystresowe" i pomóc się trochę "oderwać")
No i powoli mam nadzieję, że niedługo coś uszyję ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej :)
Kinga30 daj koniecznie znać co powie ci lekarz? Tak jak pisały dziewczyny może być przez przyklejania lozyska

Marika92 udanego wypoczynku :) szczęśliwej drogi :)
A ja muszę troszkę pomarudzic, już coraz Bardziej stresuje się przed wizytą, a to że mi wszystko przeszlo zero objawów ciąży, znaczy zemdli mnie jeszcze nieraz troszkę ale to nic w porównaniu z mdłościami z 4 tyg temu, a to nic nie ciągnie nie biło w pachwinach, mogę spać na plecach i mnie też nie ciądgnie, sama sobie doszykuje problemów :)
No wygadalam się, może jeszcze usne, wykorzystam że młody śpi :)

Hej :)
Kinga30 daj koniecznie znać co powie ci lekarz? Tak jak pisały dziewczyny może być przez przyklejania lozyska

Marika92 udanego wypoczynku :) szczęśliwej drogi :)
A ja muszę troszkę pomarudzic, już coraz Bardziej stresuje się przed wizytą, a to że mi wszystko przeszlo zero objawów ciąży, znaczy zemdli mnie jeszcze nieraz troszkę ale to nic w porównaniu z mdłościami z 4 tyg temu, a to nic nie ciągnie nie biło w pachwinach, mogę spać na plecach i mnie też nie ciądgnie, sama sobie doszykuje problemów :)
No wygadalam się, może jeszcze usne, wykorzystam że młody śpi :)
Spij spij i nie zamartwiaj sie u mnie cycochy tez prawie juz nie bola. A mdlosci ze minely tylko sie cieszyc. Teraz to lada dzien maluch bedzie ci przypominal ze w ciazy jestes.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana ....wspolczuje wam dziewczyny bezsennych nocy-teraz tak macie a co to bedzie jak brzuszki beda wieksze

Marika udanego wyjazdu porob duzo zdjec i po powrocie daj nam namistke sniegu.

Lece ogarniam szarancze bo soe buntuja i nie chca wstac do szkoly

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zerknelam do karty ciąży o w 8tc bilo 143, a teraz w 12 176. Maluch nie spał, ale to i tak wysokie :( Zas stres do prenatalnych 17 stycznia...

p19uqqmzxqi22hcj.png
Kochana ja dopiero teraz się skapnęłam, że na badaniach prenatalnych tych pierwszych mam na wyniku podane tętno dziecka i wynosiło 178 w 11+2 więc się nie martw bo jak widać miałyśmy podobnie a lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze, nawet nic nie wspomniał, że tętno jest za wysokie.
Dostałaś kartki z zdj i opisem z prenatalnych? Tam to jest

16udyx8di9hvrs5t.png
No właśnie mnie olśniło :p
Dziewczyny :) ile z was juz wie co nosicie pod serduchem ? kiedy się dowiedziałyście? i z jakiego usg ? miłej nocki :-D
My dowiedzieliśmy się w 12+3 na normalnej wizycie u gina, że jego zdaniem będzie chłopiec ale to nic pewnego chyba, chociaż nic takiego nie powiedział. Następną wizytę mamy we wtorek i znowu zapytamy co widzi :) Na pierwszych prenatalnych w 11+2 nie pytałam bo trochę zapomniałam, poza tym w ogóle było ciężko zobaczyć malucha bo mam tyłozgięcie macicy.

reklama
Do góry