reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

może się spotkamy :)
czy wszystkie na raz, to wątpię, bo może być ciężko logistycznie, ale na pewno jakieś spotkania powinno się z czasem udać zorganizować ;)

w pliku, do którego jest link na zamkniętym jest też informacja województwo/miasto, między innymi z myślą o ewentualnym spotkaniu ;)

@olaaa7 - ja też mam niedobory ludzi w realu... :oops:
mam w sumie dwie przyjaciółki, ale na przeciwległych końcach śląska, jedna obecnie w ogóle niemobilna, druga z dwójką dzieci (niecałe 2 lata i ok pół roku), więc.... od zawsze pracuję praktycznie z samymi facetami, poza tym wyjechałam z rodzinnych stron i prawie nikogo tu nie znam....
dziękuję, że jesteście :*

reklama
Wystarczy, że się zgodzę? Bo widzę, że nie ma chętnych a ogólnie ni w ząb się nie znam

f2w39n7303c24ozn.png
Kochana juz podalam siebie i age. Zawsze jak ktoras bedzie chciala zrezygnowac to mozna podac inna. Czekam na wiadomosc od aniaslu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

może się spotkamy :)
czy wszystkie na raz, to wątpię, bo może być ciężko logistycznie, ale na pewno jakieś spotkania powinno się z czasem udać zorganizować ;)

w pliku, do którego jest link na zamkniętym jest też informacja województwo/miasto, między innymi z myślą o ewentualnym spotkaniu ;)

@olaaa7 - ja też mam niedobory ludzi w realu... :oops:
mam w sumie dwie przyjaciółki, ale na przeciwległych końcach śląska, jedna obecnie w ogóle niemobilna, druga z dwójką dzieci (niecałe 2 lata i ok pół roku), więc.... od zawsze pracuję praktycznie z samymi facetami, poza tym wyjechałam z rodzinnych stron i prawie nikogo tu nie znam....
dziękuję, że jesteście :*

No dokładnie mysle, że kiedyś się uda coś zorganizować :)

Polecam moj dzisiejszy obiad. Piers kurczaka podsmazyc. Dodaj np. Mieszanke jarzynowa jak na zype. Ja dodaje jeszcze starta marchewke i pol opakowania groszku mrozonego. Dusze to doprawiam curry kurkuma i sola. podlewam woda lub bulionem jak mam zeby warzywa byly lekko w sosie.Ryz gotuje osobno i pozniej wszystko do jednego gara.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O dzieki, zrobie sobie, tylko piers dla mnie na parze, a reszcie smazone zrobie :) dzieki :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Mój tylko śpi [emoji2] ma to po mnie [emoji2] musiał go budzić [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moja Kruszynka chyba też ma to po mnie, już parę razy ciężko było zmierzyć, a ostatnio to pani dr przez dobre kilka minut walczyła, bo maleństwo tak ruchliwe.. Ja tylko podsumowałam, że.. "chyba podobne do mnie..." rotfl ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry