reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja gdy chce wejść ogólnie w grupy to zamyka mi aplikacje ;/
Ja po obiedzie na spokojnie ogarne, bo tak w biegu to nie umiem nic

xrotgov3q3o4y33i.png

A czy któraś wie jak wejść na watek prywatny z aplikacji z tel??? Bo tylko z laptopa moge

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o wątki zamknięte to trzeba najpierw na laptopie dodać do obserwowanych, a później w aplikacji wychodzi c przez subskrypcję. Jakos tak, ale sama już nie pamiętam jak to zrobić. Ja nie korzystam prawie w ogóle ż laptopa i muszę ogarnąć to w aplikacji i nie wiem jak to zrobić.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedna czyli dalej Cię męczą hormonki :( mnie trochę poboluje brzuch Ale mam nadzieję, że przejdzie :) A masz jakieś zmartwienia ? Czy tak poprostu Ci smutno?
Wiesz co duzo spraw do ogarniecia, a chcialabym sobie juz poodpoczywac i zluzowac myslenie [emoji6] Do tego ciagle cos wypada finansowo, auro sie psuje i nie ma nawet za co wyprawki robic, a juz bym cos kupila [emoji20]
Poza tym denerwuje sie juz tym pobytem w szpitalu. No i tak ciagle cos. Marze zeby kilka dni posiedziec w domu, nic nie robic i o niczym nie myslec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na prywatny wchodzę bez problemu z przeglądarki w telefonie.
Mam po prostu otwarte, żeby nie musieć szukać ;)

Ale żeby trafić z nowy, to trzeba na górze wybrać grupy (są fora, grupy i coś tam jeszcze...)

Z aplikacji nie wiem, z Tapatalka (bo z niego korzystam) mi się nie udało, chyba nie obsługuje.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój wymyślił Imie dla naszego Syna Bo zaproponowałam mu Norberta , ale mówi że mu się podoba Fabian albo Dominik :D a , że mieliśmy taki układ że ja dla dziewczynki, a On dla chłopczyka wybieramy imiona więc muszę przyjąć to na klatę
Ja tez mam taki układ z mężem. On juz wybrał i będzie Michałek po dziadku a ja sie zastanawiam miedzy Iga a Amelia [emoji13]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam już spaprana psychikę od tego krążka :) wiem że u tak moja szujka z natury krótka ale muszę wierzyć tak jak Ty że tym razem się nie damy :) o obędzie się bez
Wiesz co yez bylam przekonana, ze jak szyjka juz raz byla niewydolna to zawsze bedzie. Tym bardziej, ze pekla przy porodzie. Ale mam kolezanke, ktora tez miala niewydolna szyjke w pietwszej ciazy, a w drugiej nic sie nie dzialo. I to ona dala mi nadzieje [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Poszłam sobie zrobić kanapki z mascarpone, musztardą pomidorem/ogórkiem (jedna taka druga taka) i cebulą, a jak wróciłam, to znowu miałam tyle do nadrobienia.. Dobrze że jem w łóżku, bo jakbym jeszcze na spokojnie zjadła to pewnie byliby parę stron więcej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jeśli chodzi o wątki zamknięte to trzeba najpierw na laptopie dodać do obserwowanych, a później w aplikacji wychodzi c przez subskrypcję. Jakos tak, ale sama już nie pamiętam jak to zrobić. Ja nie korzystam prawie w ogóle ż laptopa i muszę ogarnąć to w aplikacji i nie wiem jak to zrobić.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

A możesz mi powiedzieć gdzie jest takie okienko obserwuj???

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry