reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzis pelna sil i wigoru do dzialania z nowa dieta i mierzeniem cukru [emoji23] ale poki co jest ok, wcale wiele mi sie nie zmienilo prucz chleba na ciemny i zupe zrobie z jogurtem zamiast smietany.
Cukier mam ksiazkowy. Nawet ten na czczo (mimo ze wczoraj ostatni raz pozwolilam sb na slodycz).

xrotgov3q3o4y33i.png
Oj to ja tylko ciemny chleb jem, a smieyany nie uzywam tylko jogurt [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny a czy wasi lekarze kaza wam brac luteine?? Od kilku dni nie biore bo stan zapalny sie przez nie zrobil a lekarza mam dopiero 1 lutego i nie wiem czy odstawic czy brac...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co duzo spraw do ogarniecia, a chcialabym sobie juz poodpoczywac i zluzowac myslenie [emoji6] Do tego ciagle cos wypada finansowo, auro sie psuje i nie ma nawet za co wyprawki robic, a juz bym cos kupila [emoji20]
Poza tym denerwuje sie juz tym pobytem w szpitalu. No i tak ciagle cos. Marze zeby kilka dni posiedziec w domu, nic nie robic i o niczym nie myslec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oby wszystko się ułożyło :) na wyprawkę jeszcze przyjdzie czas ja też nie mam jeszcze nic choć u mnie to bardziej że strachu

Ja też czuła bym się bezpieczniej, a powiedz mi czy jak urodziłaś drugie dziecko jak miałas pessar to czy nie miał jakieś infekcji bo u mnie synek zapalenie płuc, lekarz stwierdził że nie od pessaru ale wyczytałam że często on to powoduje i u mojej siostry sytuacja taka sama sytuacja
Moja byla zdrowa jak rydz[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a czy wasi lekarze kaza wam brac luteine?? Od kilku dni nie biore bo stan zapalny sie przez nie zrobil a lekarza mam dopiero 1 lutego i nie wiem czy odstawic czy brac...

Zalezy po co ja bierzesz :) sa lekarze ktorzy zapisuja to na potege, bez badan, powodow. Ja nie bralam w zadnej ciazy. Nie musialam. Tzn po krwawieniu z krwiaka jakies 2 miesiace ale juz mialam ku tu przrslanki powazniejsze. Tak to na poczatku ciazy nigdy.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Zalezy po co ja bierzesz :) sa lekarze ktorzy zapisuja to na potege, bez badan, powodow. Ja nie bralam w zadnej ciazy. Nie musialam. Tzn po krwawieniu z krwiaka jakies 2 miesiace ale juz mialam ku tu przrslanki powazniejsze. Tak to na poczatku ciazy nigdy.

xrotgov3q3o4y33i.png
Na poczatku krawilam więc bralam przez miesiac zapobiegawczo a teraz nic sie nie dzieje wiec moze jak odstawie to tragedi nie będzie

Do góry