reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam dwóch chłopców w domu:) starszy w październiku skończył 2 latka a młodszy w lutym będzie miał roczek:) także wesoło będzie :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Mój w grudniu skończył roczek, więc u mnie też będzie wesoło ż tym moim szogunem[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak mysle. Poza tym na zamknietym mozemy wrzucać zdjecia,pisac o bardziej osobistych sprawach i rozsterkach. A tak jak teraz na spontanie dalej pisac w lipcowkach.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O dokladnie tak mialysmy na listopadowkach2011. Pisalysmy normalbie tu na otwartym, a na zamkniety wklejalysmy zdjecia czy pisalysmy o bardziej osobistych sprawach [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Baby Was zostawić na pół dnia i już nie idzie nadrobić [emoji16]. Nie mam czasu wszystkiego czytać, ale coś tu mi się odbiło o uszy o zamkniętej grupie więc nie zapominajcie o mnie ;)
A mi jest wciąż niedobrze, noż ile jeszcze :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

...czy ktoś zechce mnie dobić...?? Pojechałam na wizytę o 11.40,owszem. Tyle że do innej placówki niż trzeba było kkkkkkkkkkkkkk :wściekła/y: Na szczęście zwolnila się wizyta u mojej lekarki o 14.00 więc jadę za 2h :crazy:

Trochę Ci się nie dziwię, bo sama jako rodzic wiem, że moje dziecko zawsze będzie mogło liczyć i tak samo mam ze swoimi rodzicami. Ale cudownie w tym wszystkim że teściowa taka fajna :tak:

Mi tylko 2kg spadła, ale w dużej mierze pewnie z nerwów..

Hahahah ja 163 i też z wagą daleko od 47 :-D Ale stopa 36, czasami 37.

Marika, dobry deal z sukienką :) a na podłodze po prostu widać że był shopping :D

..a jeśli ktoś dojdzie to będzie musiał przejść weryfikację :D
Ojej to to zacmienie ciazowe [emoji6] Ale mialas szczescie, ze sie miejsce zwolnilo [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tak miałam już przed ciążą :-D:-D

No nie... w pierwszej ciąży 2 razy nie zamknęłam mieszkania, raz pomyliłam drogę do domu którą jeżdziłam LATAMI, raz wypłacałam pieniądze z bankomatu, wszystko ogarnęłam, zabrałam kartę, tylko nie zabrałam karty... babka biegła za mną z pieniędzmi w galerii :unsure::unsure::unsure:

Bardzo Wam dziękuję za uznanie :-D:-D:-D

@Margana, gdzie się podziewasz?
Jestem, jestem [emoji3] Odkad wstalam, probuje nadrobic [emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie dziewczyny :) żeby was nadrobić to trzeba kilka godzin a i tak ciągle coś nowego dochodzi fajnie ale wszystko czytam :) mnie wczoraj nie było byłam w rozjazdach prawie cały dzień lekarze z tesciami i w ogole. U mnie już dziś 14 tydzień i 5 dzien jej leco ten czas jak szalony ale się bardzo cieszę z tego powodu :) ja też mam 155 cm i stopę 36/37 :D wiecie co od 3 dni czuje takie jakby smyranie od środka i raz miałam takie pukniecie wydaje mi się ze to juz to cudowne uczucie <3
Super! Gratuluje smyranek [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry