reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój wymyślił Imie dla naszego Syna Bo zaproponowałam mu Norberta , ale mówi że mu się podoba Fabian albo Dominik :D a , że mieliśmy taki układ że ja dla dziewczynki, a On dla chłopczyka wybieramy imiona więc muszę przyjąć to na klatę

reklama
Oj dziekuje kochana za troske[emoji5] Duzo lepiej. Juz tylko tak delikatnie cmi. Chyba snu mi brakowalo, bo dzis pospalam so 12 00, z przerwa 5 00- 6 00 [emoji3] Poza tym chyba tez z nerwow czesto mnie glowa boli.
A jak u Ciebie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja dzis pelna sil i wigoru do dzialania z nowa dieta i mierzeniem cukru [emoji23] ale poki co jest ok, wcale wiele mi sie nie zmienilo prucz chleba na ciemny i zupe zrobie z jogurtem zamiast smietany.
Cukier mam ksiazkowy. Nawet ten na czczo (mimo ze wczoraj ostatni raz pozwolilam sb na slodycz).

xrotgov3q3o4y33i.png

Mój wymyślił Imie dla naszego Syna Bo zaproponowałam mu Norberta , ale mówi że mu się podoba Fabian albo Dominik :D a , że mieliśmy taki układ że ja dla dziewczynki, a On dla chłopczyka wybieramy imiona więc muszę przyjąć to na klatę
Ej to i tak spoko, pomysl ze moj od trzech lat sie upieral miec Waldka [emoji33]
Ale cos za cos, ja zrezygnowalam z Jagody, on z Waldemara i bedzie albo Jas albo Marcelina. Az sie balam miec chlopca [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Nie pamiętam co miałam. Miałam często brązowe plamienia od infekcji i cały czas wrażenie, ze ten pessar mi wypada. Jednak wolałabym go mieć ;)
Ja też czuła bym się bezpieczniej, a powiedz mi czy jak urodziłaś drugie dziecko jak miałas pessar to czy nie miał jakieś infekcji bo u mnie synek zapalenie płuc, lekarz stwierdził że nie od pessaru ale wyczytałam że często on to powoduje i u mojej siostry sytuacja taka sama sytuacja

Oj dziekuje kochana za troske[emoji5] Duzo lepiej. Juz tylko tak delikatnie cmi. Chyba snu mi brakowalo, bo dzis pospalam so 12 00, z przerwa 5 00- 6 00 [emoji3] Poza tym chyba tez z nerwow czesto mnie glowa boli.
A jak u Ciebie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Też mam te bóle głowy. Czasem są tak okropne że nie mogę oczu otworzyć.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry